Някои реформи могат да взривят съдебната система, коментира Близнашки

  • 27 януари 2015 08:17

  • 1228
  • 2
Някои реформи могат да взривят съдебната система, коментира Близнашки
©

Положителна оценка за втория кабинет на Бойко Борисов даде в сутрешния блок на бТВ бившият служебен премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

„Самият факт, че имаме правителство при този разнороден парламент, е успех“, изтъкна професорът по конституционно право.

Много сложна беше ситуацията след последните избори, подчерта той.

Близнашки изрази надежда кабинетът да остане стабилен до кметските избори.
„Дано да издържат до местните избори. Те ще дадат една нова картина за съотношение на силите“, заяви експремиерът.

На нас ни трябва въвеждане на задължителното гласуване. Навлиза едно ново поколение, което е отчуждено от това, което се случва.

Относно станалата известна с „гнилите си ябълки“ съдебна система Близнашки коментира: „Не мога да одобря като конституционалист появата на френския посланик в медиите. Последва още едно вмешателство на други посланици“

Аз съм за реформата, но сега могат да бъдат въведени неща, които да я взривят по-късно, коментира Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска.

На въпрос ще се върне ли в политиката и от коя страна ще бъде, ако да, бившият служебен министър бе изричен: „Определено не. Чувствам се много добре по настоящем, върнах се там, където ми е мястото“.

Последвайте канала на

1228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.27 | 11:20

2
"Някои реформи могат да взривят съдебната система, коментира Близнашки" Съдебната ни система отдавна е за взривяване, хубавото в случая е че ще я последва и политическия елит - и това неминуемо ще се случи , рано или късно!

2015.01.27 | 10:35

1
Колкото по-бързо стане ,толкова по-добре

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини