Волен Сидеров: 3 600 лв. без ДДС ми струва интервюто по БНТ

Булфото
share

За да стигна до българските зрители и да им кажа какво мисля, трябва да си платя.

Това участие струва 3 600 лв. без ДДС, заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за кмет от „Атака“ Волен Сидеров. Той съобщи, че за да участва в блоковете на Нова телевизия и бТВ трябва да се платят за 15 минути 5 повече от това, което струва времето в БНТ.

БНТ трябва да си свали незабавно новините на турски език, отново заяви той. „Това е един слугинаж на ДПС от страна на държавната телевизия“, категоричен бе Сидеров.

Затова правя сега аз телевизия, скъпа моя, защото няма свободна медия, обърна се Волен Сидеров към водещата на сутрешния блок.

„Сега съм удовлетворен, че народът се събужда. Най – после те показаха, че те могат да се справят с циганизацията в България. В Англия, когато станаха тези събития ги наричахте бунтари, бунтовници, а сега ги представяте тези млади момчета и момичета като екстремисти“, заяви Волен Сидеров във връзка с протестите на млади хора след трагедията в село Катуница.

Това правителство не може да се справи с циганизацията, категоричен бе Волен Сидеров.

Ако ме изберат за президент, ще бъда президент на всеки един, който е лоялен към държавата, каза още кандидат - президентът.
 

Водещи новини

Още новини