Сидеров: bTV взе страната на Цар Киро

  • 26 септември 2011 18:21

  • 11144
  • 44
Сидеров: bTV взе страната на Цар Киро
© Булфото

На 23 и 24 септември bTV тенденциозно и едностранчиво отрази в информационните си емисии събитията в пловдивското село Катуница. Там цигани от клана Рашкови предизвикаха смъртта на двама невинни младежи.

От репортажите на медията пролича, че тази национална ефирна телевизия взе страната на Кирил Рашков и дори си позволи да обвини силите на реда в бездействие.

Това гласи изпратена до СЕМ, КРС, НАП и Сметната палата позиция на лидера на „Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. От името на Парламентарната група на „Атака" заявяваме, че според нас излъчените материали на практика са съучастие в престъпните деяния, извършвани в продължение на десетилетия от Кирил Рашков и многобройната му фамилия. Медията индиректно се опитва да внуши на аудиторията, че циганският клан е жертва на насилие, като в същото време премълчава, че имотите и богатството на титулования като ромски цар са придобити по престъпен начин.


Затова настояваме да бъде извършена незабавна проверка на bTV от компетентните органи заради прикриване на организирана престъпна група, каквато се явява кланът Рашкови, се казва още в писмото на лидера на атакистите.


Заради съществуващи съмнения за пране на пари от bTV искаме също така пълно финансово разследване на рекламните договори и договорите за наем, сключени от медията, на паричните средства, които преминават през нея, както и преразглеждане на дадените лицензи за програма и честоти на телевизията заради разпалване на национална вражда, прикривана под формата на „етническа толерантност".

Последвайте канала на

Десислава Станева
11144 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
н н н

2011.12.15 | 10:14

44
България за българите ! АТАКА ! ПОБЕДА !
D

2011.12.15 | 10:13

43
A we tapaci Bolen siderov vi izpolzva tolko li ste tupi.Toq 6te ni vkara vuv voina a tva oznachava 4e 6te se vurnem 1000 godini nazad.
pepino

2011.12.15 | 10:13

42
Точно така Волен ще ни завладее и ще ни вкара във война . Братле бързо отиди при психо аналитика си , живота е кратък .
НАЙ-МРЪСНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ!!!

2011.12.15 | 10:11

41
Че Сидеров е луд е ясно, но че е прав за това, че турската телевизия БТВ взе страната на Киро Циганина се видя в цяла България. После педалчето С. Трифонов, който се опита да замаже положението се ОСРА тотално в опита си.
d

2011.10.08 | 16:17

40
Всички сте големи националисти, толкова много обичате страната си, че дори не пишете на кирилица. Толкова много мразите циганите, че знаете повече песни на Азис от колкото български царе. Жалки сте !!!!!
Killer

2011.10.08 | 16:17

39
Стига с тия тениски беее майка ти да еба побъркана! Тия мангали и разни други криминални изроди, защитавани от държавата я окрадоха цялата за 22 години, ти само с тия тениски ни занимаваш тука... цървул!!!
Тодоров - Перник

2011.10.08 | 16:16

38
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ!
Али Реза

2011.10.08 | 16:16

37
Веднага заставам зад Куролюба Наебатова да и охранявам задника. Да живее Босфор ТВ.
Адолф

2011.10.08 | 16:16

36
Браво Волене ти си нашия човек ти баща ти майка срещу гадните мангали и турците с тебе сме.Ти си следващия президент.Гоце гаден фес махай се бе цървул ама по бързо бягай да си гледаш сафарито в Зимбабве
pepino

2011.10.08 | 16:15

35
ИИИ българи продавали децата си в Гърция ... бах маа му. Айде стига поне назовавайте мангалите с истинските им имена.
Петрова

2011.10.08 | 16:14

34
Че Волен е болен от свръх амбиция за власт е абсолютно ясно. Но защо ни прави и нас перковци. Гледах коментарите по всички телевизии и такова нещо нито видях, нито усетих. Но го гледах и вчера в сутрешните блокове. Пълна пародия. А за щастие си спомням как един студент, каращ дядо си на доктор по магистрала Тракия, се беше опитал да извърши покушение срещу него. И как един друг кандидат за президент, при това юрист, лъжесвидетелства в негова полза. Е, после се изпокараха и другото ку-ку, ПС мина на втора позиция.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини