Волен Сидеров: За кого работите господа от МВР?

  • 20 май 2011 14:24

  • 3173
  • 3
Волен Сидеров: За кого работите господа от МВР?
©

Засилено е полицейското присъствие в района на парламента.

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че на митинга е била ударена с камък и ранена депутатката на "Атака", Деница Гаджева. Частите на реда не взеха никакво отношение. Ние настояваме да бъде разследван и задържан престъпникът - ислямист - иначе оттук нататък партия ГЕРБ ще види какво означава опозиция в България - каза Сидеров.

За кого работите господа от МВР? За кого работите - за Турция ли, ако работите за Турция - сложете си фес - каза Сидеров.

Сидеров настоя незабавно да бъдат освободени патриотите от "Атака" и да се издири този, който рани български депутат. Иначе г-н Цветанов ще има най-серозната опозиция и ще бъде искана всеки ден неговата оставка - закани се Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

3173 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
анти-ГЕРБ

2015.10.26 | 11:38

2
Волен за президент само атака пази на българските граждани правата герб=циганите бпс =турци
Долу сите гадове

2015.10.26 | 11:38

3
Давай Волене ти си Човека
Илиев

2015.10.26 | 11:38

1
Какво точно очаква немога да разбера: да се появят една група нацисти да почнат да бият цигани и турци, а полицията да седи настрани. Само тогава ще им харесват. В крайна сметка нали работата на полицията е да предотвратява безредици и да пази гражданите (независимо от етническата им принадлежност). И какво да забравим за конституцията и хартата за правата на човека и да започнем да избиваме всеки който не е българин и християнин?

Добави коментар

Водещи новини