Бареков: В политиката има и любов и сметка

Булфото
share

В политиката има и любов и сметка, каза Николай Бареков по БНТ.

По този начин лидерът на България без цензура (ББЦ) коментира съюза на водената от него партия с политическата формация на Христо Ковачки "Лидер". "Става дума за принципна коалиция с защото тази партия представлява голяма част от работниците в енергетиката", допълни Бареков. ББЦ спечели с помощта на миньорите в Богданов дол срещу ГЕРБ и ДПС, припомни Бареков. Ние внесохме предложение за по-ранно пенсиониране в Народното събрание, но нито една партия не се съгласи. Трябва да се защитава работещата класа.

Относно ЛИДЕР, чийто основател е Ковачки, гостът в студиото попита: Колко са олигарсите България. Бойко Борисов е най-богатият българин и контролира политическата власт и медийната среда. Вестниците, които бе обичаха, тези от ДПС, по време на предизборната кампания не ме отразяваха. Бареков е независим.

Не участвам в битката между Цветан Василев и Делян Пеевски всеки ще си получи заслужено. КТБ трябва да се спаси, каза още Бареков. Няма да ни финансира Ваньо Танов, който стана шеф на митниците. Ние ще продължим компанията очи в очи с хората

"Не се готвим за управляваме с ДПС, както се готвят да направят ГЕРБ", каза още Бареков. Той посочи, дарява заплатата си от Европейския парламент за социални дейности и каза, че вече е превел първата си заплата като депутат в Брюксел.

Кънчо Филипов от ЛИДЕР коментира случая с миньорите в Бобовдол и го нарече предизборно мероприятие. Той заяви: Миньорите получават и заплатите си и добавките. Ние имаме субсидия, която ще използваме за изборите. Имаме членове и симпатизанти. Нашите документи минават без проблем пред Сметната палата.

Водещи новини

Още новини