Жоро Бекъма ще рита за ГЕРБ

share

След като носителят на Златна топка Христо Стоичков подкрепи кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев, в кампанията влиза втори известен футболист.

Жоро Бекъма ще рита за властта по време на предизборната кампания, пише в. "Стандарт", като се позовава на свои  източници от управляващата партия. Първата изява на актьора Димитър Рачков в култовия му образ от "Пълна лудница" ще е в родния му Бургас. В крайморския град в събота ГЕРБ ще открие предизборната си кампания. В Летния театър в Морската градина ще се съберат лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов, кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова, издигнатият за втори мандат кмет Димитър Николов.


Актьорът Любо Нейков пък ще влезе в кожата на Бойко Борисов. В кампанията ще се включат още колегите му от "Комиците" Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Кръстьо Лафазанов, Ненчо Илчев, Петър Петров - Шайбата, Васко Драганов, Иван Радоев, Ернестина Шинова. Със скечове ще се изявяват и актьорите от "Пълна лудница" и "Господари на ефира" Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Васил Василев - Зуека, Румен Угрински, Герасим Георгиев - Геро. Към веселата част на предизборната кампания на ГЕРБ ще се присъединят още певците Орлин Горанов, Владимир Ампов - Графа и Веселин Маринов. Ще танцува фолклорният ансамбъл "Българе".

Водещи новини

Още новини