Сергей Станишев: Пазарлъци няма да правим

Булфото
share

ГЕРБ преяждат с власт. Това, което се случва, трябва да бъде спряно, трябва да се върне малко надежда и перспектива. Това каза пред журналисти лидерът на БСП Сергей Станишев.

По думите на Станишев – в ГЕРБ се борят помежду си вицепремиерите Цветан Цветанов и Симеон Дянков заради икономическо влияние, назначения.


Цветанов прави изявления, които абсолютно провалят кандидатурата на Плевнелиев, техния кандидат, заяви лидерът на БСП.


Като наблюдател на политическите процеси мога да ви кажа, че за Движението за права и свободи винаги местните избори са били изключително важни, защото това е основата на тяхната сила и влияние, това се проявява и на национални избори.


Не знам дали ДПС ще издига кандидат за президент и вицепрезидент, това, което мислим, е, че действително те са силно мотивирани да постигнат добри резултати на местните избори. Разчитаме на втори тур, без да правим пазарлъци с когото и да било, било то с десните хора, с центристи, либерали, ДПС, всички българи, които виждат, че това, което се случва, не е това, от което страната се нуждае в крайна сметка, да подкрепят нашите кандидати, каза Станишев. По думите му – това ще бъде успех за България.

Водещи новини

Още новини