Малък Тошко започна да търси съпругата си

share

“Х Милионер търси съпруга”, първото риалити за новия телевизионен сезон, стартира по националната телевизия TV7 с пищен лайф в страхотното студио на водещата Бианка Илич.

Куп знаменитости бяха гости на харизматичната водеща, за да споделят своите очаквания и да подкрепят своя приятел Тодор Славков. Самият той се появи към края на лайфа, а по лицето му имаше няколко белега, за които обясни, че са „ужилвания от оса”.

Пръв на диванчето до Бианка, логично, седна предишният главен участник в риалитито Христо Сираков. Милионерът набързо отбеляза, че студиото на втория сезон е доста по-добро от това на предишния, обобщавайки, че продуцентите „явно са изкарали доста пари” от първия сезон. Освен забележките и фриволното си поведение, Сираков си позволи да даде и два съвета на Тодор. Първия гласеше никога да не вкарва приятели в шоуто, които да бъдат близо до участничките. Втория съвет, който по-скоро се усети като желание, беше Тодор да си избере някоя от участничките от миналия сезон, а Христо да избере някоя дама от новия сезон, с обосновката, че новото било по-интересно.

Победителката от предишния сезон, Ели Рашева, сподели на Бианка, че със Сираков не били заедно, но пък подържали връзка и дори предишната вечер били на бар.

Преди да влязат приятелите на Тодор в студиото влезе и продуцентът на предаването Емил Кошлуков, който сподели, че да режисираш Славков е невъзможно и че поради това „Х Милионер търси съпруга” ще е риалити в буквалния смисъл на думата. Кошлуков сподели и че Тодор е готов да се шегува с всеки и най-вече със себе си.

Приятелите на кандидат-жениха Устата и Николай Попвасилев засипаха Тодор с комплименти, разказаха няколко интересни истории, а рапърът накрая заключи, че „Този сезон ще е изключителен”.

„Х Милионер търси съпруга“ ще се излъчва вторник, четвъртък и петък от 21:00 часа по TV7.

Водещи новини

Още новини