20-годишна поряза мераклия, защото е с 3 години по-голям от нея: Старичък си за мен

Mediaset
share

Изглеждаш доста възрастен във всеки един аспект. Даже бих казала, че имаш вид на пенсионер, може би заради чертите на лицето ти. С тези думи 20-годишната Моника се обърна към 23-годишен младеж, с което смути телевизионната аудитория в Испания в риалити формат за необвързани.

Едуардо, както е името на момчето, видимо се почувства засегнат от директния коментар на девойката.

Не съм толкова стар, опита се да ѝ обясни той, след което отбеляза, че ако това е някакъв опит за шега, не ѝ се е получило.

Момиче избухна на първа среща: Очакваш от мен да платя половината сметка?!

За негов кошмар обаче Моника още веднъж заяви, че ни най-малко не се шегува, а в действителност го мисли.

Според регламента на предаването First Dates, което се излъчва по Mediaset, двама непознати се срещат в „Ресторанта на любовта и ако си допаднат на първа среща, могат да излязат и на втора. В края на тяхната среща Едуардо успява да преглътне егото си и кани момичето да се видят отново, но Моника отклонява предложението му, аргументирайки се с това, че физически доста се различават – тя е млада, а той изглежда „по-възрастен“.

Съжалявам, но ти приличаш на възрастен господин, а аз на бебенце, отпрати го тя.

Много от зрителите на формата разкритикуваха поведението на родената в Мадрид девойка, споделяйки, че не това е начинът да кажеш на някого, ако не го харесваш. Други коментиращи пък отдадоха казаното от нея на годините ѝ и липсата на „житейски стаж“.

Водещи новини

Още новини