Папараци щракнаха Дуа Липа с новото ѝ гадже в един от интимните им моменти заедно

  • 28 март 2024 13:39

  • 3626
  • 3
Папараци щракнаха Дуа Липа с новото ѝ гадже в един от интимните им моменти заедно
© Колаж: Novini.bg

За британската звезда в музиката Дуа Липа очевидно не съществува такова нещо като лично пространство. Покрай ангажираната си програма едва ли ѝ остава много време за личен живот, но дори тогава, както се оказва, папараците отново дебнат за сензационни кадри на една от най-актуалните певици в днешно време.

Последният подобен случай е от 24 март, когато Дуа Липа бе щракната в един от най-изисканите ресторанти в Париж в компанията на своя настоящ приятел – британският актьор Колъм Търнър.

Дуа Липа веднага си намери ново гадже

Видно от снимките, двамата се наслаждават на момента заедно в аристократичната обстановка на френското заведение, а изпълнителката, съдейки по изражението ѝ, е повече от щастлива от връзката си с по-големия от нея Търнър.

Някои от феновете на 28-годишната певица обаче не одобриха снимките, изтъквайки, че това е навлизане в личното ѝ пространство и нарушаване на правото ѝ на личен живот извън сцената.

Последвайте канала на

Novini.bg
3626 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.31 | 02:17

3
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Ас

2024.03.28 | 22:33

2
Тая се почуди с кой да си го сложи

2024.03.28 | 18:41

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини