Башар Рахал заведе младото гадже във Венеция

  • 15 април 2024 13:41

  • 5528
  • 8
Башар Рахал заведе младото гадже във Венеция
© Instagram

Отскоро Башар Рахал се радва на нова любов. Той излиза с колежката си Любомира Башева, която е само на 27 години, докато той гони 50-те. Актьорът се раздели с манекенката Райна Караянева заради несходство в характерите и бързо ѝ намери заместничка. Артистът с ливански корени винаги е предпочитал по-млади от него жени и този път не е направил изключение.

Макар че вече е мъж на средна възраст, той няма намерение да се кротва и продължава с любовните авантюри.  В списъка му влизат още чаровните актриси Ралица Паскалева и Елен Колева. Преди да се разведе официално, той избягваше да афишира интимните си отношения с други жени, но след като сложи подписа си върху бракоразводните документи, го удари на живот.

Щерките на Башар от години са в САЩ и по-рядко се виждат с него. Голямата Клои върви по стъпките на баща си и вече има роли в български и чужди продукции. Тийнейджърката, която учи в тетрално училище в Лос Анджелис, е печелила няколко награди за млад талант. По-малката Индия още не знае с какво точно иска да се занимава, но Рахал твърди, че и тя e много артистична. Башар дълги години беше женен за продуцентката Калина, но бракът им се разпадна заради разстоянието, което ги дели. Тя продължава живее с децата им в Америка, а той се върна в България. Бившата на Башар също има нов мъж в живота си – тъмнокож американец на видима възраст около 50-те.

Башар Рахал смени Райна с 27-годишната Любомира Башева?

Дъщерите на артиста вече свикнали със ситуацията и са приели, че родителите им са разделени. Преди години семейството замина за САЩ заедно, но актьорът се върна в България, за да се реализира професионално. У нас той успя да се наложи като име, докато в Америка не му провървя. Там се задоволяваше само с епизодични роли в треторазрядни продукции - така и не успя да се добере до Холивуд. За разлика от него, бившата му се уреди с добре платена работа в телевизията и устрои живота си в Лос Анджелис. В началото съпрузите опитваха да поддържат връзка от разстояние, но с времето се отчуждиха и всеки пое по своя път. Накрая бракът им беше отворен, но в крайна сметка и двамата прецениха, че е време да се разведат официално, припомня hotarena.net.

Веднага след това Башар афишира връзката си с Райна Караянева. Отношенията им бързо станаха сериозни - той я запозна с дъщерите си, дори я уреди с роля във филма „Завръщане", на който е продуцент. Двойката често пътуваше по света и у нас. Стройната хубавица обичаше да публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, но в настоящата си връзка с атрактивния доктор Стефан Церовки е много по-сдържана.

Сега Башар се е отдал на воаяжи с новата си приятелка Любомира. Неотдавна двамата бяха заедно в Лисабон. За първи път публикуваха обща снимка именно от Португалия. Сега са във Венеция и отново са се отдали на романтика.

Башева също е актриса, но като дете имала друг професионален път пред себе си. Тя е дъщеря на Камелия Игнатова, световна шампионка по художествена гимнастика в ансамбъл, а леля ѝ е златното момиче Лили Игнатова. В крайна сметка малката Любомира избира актьорството пред спорта, въпреки че той се оказва решаващ за първата ѝ главна роля във филма на Мариан Вълев „Лошо момиче”. Тя се завръща в залата, където тренира цели пет месеца, а за образа ѝ в лентата на състезателка по художествена гимнастика лично я подготвя известната ѝ леля.

Зрителите познават Башева от най-вече от сериала „Откраднат живот” в ролята на д-р Нора Чилингирова. Участвала е още в „Под прикритие”, „Мен не ме мислете”, Ягодова луна”. С Башар играят заедно в постановката „Отблизо”. Сближили се именно покрай общите ангажименти. Актьорът не пропуснал възможност да пофлиртува с чаровната брюнетка и тя се поддала на ухажването му. Сега твърдят, че връзката им процъфтява, а колегите им казват, че са „много сладка двойка”.

Последвайте канала на

Novini.bg
5528 8

Коментари 8

Добави коментар

2024.04.15 | 21:33

8
МАНГАЛ
kravarr

2024.04.15 | 20:13

7
DRIS OT DIARIQ !
случаят Рачков

2024.04.15 | 16:34

6
.................Башар Рахал заведе младото гадже във Венеция......................ха, ха, ха - случаят Рачков. Тези хора не се оглеждат в огледалото или са си забравили ЕГН - то. Замислете се бе защо едно младо и хубаво момиче ще тръгне с някой дърт грозник.

2024.04.15 | 14:30

4
това е то криза на средната възраст

2024.04.15 | 15:27

5
и във финансова
младо?

2024.04.15 | 14:22

3
тази сбъчканата

2024.04.15 | 14:06

2
Миризлив дрът пърделник
Дъртия

2024.04.15 | 13:50

1
грозник вече няма пари само на евтини дестинации

Добави коментар

Водещи новини