Горан Благоев направи изненада след раздялата с БНТ, "която го мачкала"

Булфото, архив
share

Тв водещият Горан Благоев изненада с ново предаване в нова телевизия след раздялата си след БНТ, която имаше широк обществен отзвук. След дълги години в националната телевизия журналистът се мести в кабелната "Евроком". Първото предаване пък се очаква още този уикенд.

"Тази събота от 19 часа по телевизия "Евроком" гледайте първото издание на новото ми авторско предаване "Памет без давност". Благодаря на собствениците на телевизията и на колегите там за съпричастността и подкрепата. Започвам нов проект в медия в която оцениха моя натрупан с десетилетията професионализъм. В медия в която ти помагат да реализираш идеите си, а не ти пречат. В медия в която ти дават свобода, а не те мачкат", обяви самият Благоев във фейсбук. 

Горан Благоев напусна официално БНТ

 

Новината за новото работно място на Горан Благоев бе споделено и от Републиканци за България и техния лидер Цветан Цветанов. Както е известно тв водещият е част от Инициативния комитет на партията. Цветанов пък бурно защити Горанов заради натиска, който, по думите му, е оказан в БНТ. Бившият втори в ГЕРБ дори писа писмо до премиера Борисов заради опита за репресия срещу журналиста.

Водещи новини

Още новини