Преместиха в "Пирогов" ранената при катастрофата на Околовръстното френска гражданка

  • 06 октомври 2022 11:21

  • 384
  • 1
Преместиха в "Пирогов" ранената при катастрофата на Околовръстното френска гражданка
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пострадалата в тежката катастрофа на Околовръстното шосе френска гражданка е била транспортирана в "Пирогов", след като първоначално бе настанена в "Света Анна". Това стана ясно от думите на директорът на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" Валентин Димитров, който говори пред журналисти.

"Това е една нелепа история, в която има загинали и има тежко пострадали чужди граждани. След първоначалното хоспитализиране в "Света Анна" и направен консилиум, колегите са преценили, че нивото на медицинската грижа, което можем да дадем като комплексност в Пирогов", ще може да даде най-добър шанс за тази жена за оцеляване. Във вчерашния ден след разговори между двете болници жената е транспортирана и хоспитализирана при нас. Винаги има опасност за живота при една такава катастрофа и една такава травма", заявява той.

Свидетели разказаха за катастрофата на Околовръстното със загинал и двама ранени

"Това, което мога да гарантирам, е, че ще дадем най-доброто за тази пациентка", добави той, като уточни, че това се отнася и за всички останали пациенти.
На въпрос дали има някакъв натиск от страна на близките на жената, Димитров отговори, че такъв няма под никаква форма. Информация за водене на дела също не е достигнала до него, също още той.

"При нас е само медицинската част и това, което трябва да се случи, то ще се случи като такава", заяви Димитров.

Росица Валентинова
384 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.06 | 14:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини