Москов: Който е забравил, че трябва да се помага на болните, ще си има проблеми

  • 15 ноември 2014 10:16

  • 4625
  • 4
Москов: Който е забравил, че трябва да се помага на болните, ще си има проблеми
© Булфото

Вчера на съвместно заседание с вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена решихме да внесем животоспасяващите апарати за онкоболни. Ние ще се явим с господин Дончев и госпожа Павлова и ще защитим програмата, защото трябва да се помогне на българските пациенти, вместо те да ходят в Турция. Това заяви пред БТВ новият здравен министър д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

„Всеки, който е забравил, че медицината е занимание да се помага на болните и слага друг приоритет, ще има проблеми“, посочи Москов.

Според него здравната система и администрацията в нея функционират „по начин, който е зададен“. „Начинът, по който се осъществява мониторингът върху публичното усвояване на средства в здравеопазването, ще бъде променен“, заяви още той.

Москов посочи, че успехите на правителството ще са успехи на всички, не само на премиера или на някой от екипите му.

На въпрос за разединението в Реформаторския блок и противоречията с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва отговори с анекдот: „Помните ли вица за една жена, която подала молба за развод, защото след 4 години брак с комунист, той й обещал: „Утре ще го направим“ и тя останала девствена“.

„Така, както сме се явили с ясното доверие, че заставаме един до друг, аз приемам подобно действие като обща отговорност. Моля този разговор – за недоверието да бъде затворен сега! Ако хора като Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва, госпожа Кунева нямат сили да застанат зад посочените от тях реформи, това би било контрапродуктивно и провал на целите на нацията. Това е сериозно! За мен е абсолютно необяснимо, няма причина тя да излиза с декларация – човек си има доверие, когато се изпълнява решение. Ние имаме решение да отидем на конгрес и там да решим кой ще е ръководителят ни“, заяви Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4625 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.27 | 13:16

4
наркоман само Б.Б може да назначи подобен елемент сигурно му плаща с кокаин

2014.12.27 | 13:16

3
Тия цървундели няма и от два дни да са на власт и вече почнаха яко да лазят по нервите! Май скоро ще има метла...
ч

2014.12.27 | 13:16

2
Ако всички започнем да даваме съвети едва ли ще се получи нещо добро. Само Мая има право да критикува понеже е празна лейка.
свищовлия

2014.12.27 | 13:15

1
Москов, ти направи заместник министър човек точно, Който е забравил, че трябва да се помага на болните! Шарков ограби и продължава да помага на местните феодали да ограбват свищовската болница! Защо не назначиш ревизия за 15 години назад ? Или ще кажеш, че тя е общинска болница и това не е в правомощията на държавата?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини