Индия се отваря за ваксинирани чуждестранни туристи

  • 15 ноември 2021 14:43

  • 217
  • 1
Индия се отваря за ваксинирани чуждестранни туристи
©

Индия от днес започна да допуска напълно ваксинирани чуждестранни туристи, пристигащи с редовни граждански полети. Това е поредното облекчаване на ограниченията срещу коронавируса на фона на спад на инфекциите и засилване на ваксинацията, предаде Асошиейтед прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 30134

Туристите, влизащи в Индия, трябва да бъдат напълно ваксинирани, да следват всички протоколи за COVID-19 и да имат отрицателен тест за вируса, направен до 72 часа преди полета, според информация на местното здравно министерство. Много от тях ще трябва да преминават и тест за COVID-19 след пристигане на летището.

Училища в Делхи отвориха след 19 месеца

Пътниците от страни, които имат споразумения с Индия за взаимно признаване на сертификати за ваксинация, като САЩ, Великобритания и много европейски държави, могат да напускат летището, без да се подлагат на тест.

Индия разрешава на чуждестранни туристи с граждански полети да влизат в страната за първи път от март 2020 година, когато наложи един от най-строгите локдауни в света в опит да овладее пандемията. Напълно ваксинирани туристи, пристигащи с чартърни полети, се допускат от миналия месец.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 30134

Повече за Коронавирус

corona
Калина Христова
217 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2021.11.15 | 15:54

1
Няма ваксини, няма проблеми. Има ваксини, има Ковид и умрели. Аритметиката за обикновения човек е ясна, няма защо медиите и сатанистите да ни облъчват и лъжат.

Добави коментар

Водещи новини