Главната сестра и политиците: или ето при кого се имунизират партийците

  • 25 октомври 2021 09:11

  • 1376
  • 7
Главната сестра и политиците: или ето при кого се имунизират партийците
© Колаж: Novini.bg/ Фейсбук

Колаж със снимките на лидерите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и с кандидатите за депутати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, в който им поставят ваксина срещу коронавируса, предизвика коментари, въпроси и стотици споделяния в социалните мрежи. 

Общото между партийците - дамата, който ги имунизира. Тя обаче не е личен лекар на политиците, а главната медицинска сестра Магдалена Серафимова в столичната болница "Софиямед". 

Делян Пеевски си постави трета доза от ваксината срещу коронавирус

УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ дава отговор: „Защо се ваксинират известни политици при тях“?

УМБАЛ „Софиямед“ е водещо лечебно заведение в България, което е предпочитано от българските граждани, част от които са и политиците. Причината Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на „Софиямед“, е техният личен избор. В медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и Собственици и Управители на много други лечебни заведения. За нас е чест, че всички тези български граждани са избрали УМБАЛ „Софиямед“. Това показва, че те имат високо доверие в здравните услуги, които предлага нашата болница, защото в нея работят едни от най-добрите лекари в България от различни специалности.

Медицинската сестра, която е извършила ваксинацията на горепосочените политици е едно и също лице и се казва Магдалена Серафимова. Тя е главна медицинска сестра на университетска болница „Софиямед“, част е от медицинския ваксинационен екип на болницата. Tя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти. Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга.

УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение. 

Ваксинирането на известни личности в България и обявяването им в медиите и интернет, е с цел даване на личен пример и стимулиране на ваксинацията срещу COVID-19 в България, която е на едно от последните места в Европа по процент на поставени ваксини срещу Ковид. 

Колаж: Novini.bg/ Фейсбук

Всички ваксинации на територията на университетски медицински комплекс „Софиямед“ се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол, и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации.

Екипите на УМБАЛ „Софиямед“ и ваксинационните кабинети в ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин призовават всички български граждани да се ваксинират, за да преборим Ковид пандемията в България и по света.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1376 7

Коментари 7

Добави коментар
КОЛКО ВАЖНО!

2021.10.25 | 11:25

7
ИМА ЛИ НАИСТИНА НЯКОЙ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА?
КОЛКО ВАЖНО!

2021.10.25 | 11:25

6
ИМА ЛИ НАИСТИНА НЯКОЙ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА?
КОЛКО ВАЖНО!

2021.10.25 | 11:25

5
ИМА ЛИ НАИСТИНА НЯКОЙ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА?
КОЛКО ВАЖНО!

2021.10.25 | 11:25

4
ИМА ЛИ НАИСТИНА НЯКОЙ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВА?
бай Гошо

2021.10.25 | 10:47

3
Съд и затвор за Кирил Петков и Румен Радев - убийците на българския народ!

2021.10.25 | 09:49

2
Те не са ваксинирани !Манипулиране на хората

2021.10.25 | 09:47

1
Истината винаги излиза. Фaлша и лъжитe се yсещат дoри зад cкъпите pекламни кaмпании и нaбедените екcперти. Xората от cамото нaчало знаeха, чe лъжeте.

Добави коментар

Водещи новини