Проф. Асен Балтов: Четвъртата вълна ще се окаже най-смъртоносна

  • 13 октомври 2021 15:45

  • 5106
  • 3
Проф. Асен Балтов: Четвъртата вълна ще се окаже най-смъртоносна
© bulphoto (архив)

Мантрата за “ужасяващата смъртност” през предходните COVID-19 вълни заради лошото им управление, която служебният здравен министър неуморно внушаваше, е развенчана! Четвъртата вълна на епидемията ще се окаже най-смъртоносна. Това пише в свой пост във Фейсбук бившият директор на болница "Пирогов" и кандидат-депутат от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27341

Затягат COVID мерките в София

Ето какво гласи публикацията:

"Всичко това се случва на фона на:

- подготвената система

- наличието на ЧЕТИРИ вида ваксини

- възможността за масова ваксинация

- по-ясните критерии за това каква е точната причина за настъпването на смъртта

Данните са силно обезпокоителни: за 3 месеца, от 12 юли 2021 година до ДНЕС (13 октомври), смъртните случаи, причинени от COVID-19 са 3766. А заразата продължава да вилнее! Броят на положителните случаи на дневна база непрекъснато расте, леглата в лечебните заведения стават по-малко, персоналът изнемогва! Още сме далеч от затихването на четвъртата вълна, НО броят починали до момента достига 50% от общия брой смъртни случаи в неизвестността на втората (8119 души) и 40% от пролетната трета вълна (9224 души). Питам се какво стана с поръчковите анализи за причините за смъртността у нас?!

Анализът им как помогна за намаляването й днес и за отстраняване на пропуските в системата? Или целта им беше опозоряване и демотивация на онези, които дадоха силите и здравето си в предходните три вълни? Дали да не поръчаме нов анализ, за да видим какво се промени за половин година? Служебното правителство се прoваля в борбата с COVID-19! Не успя да надгради свършеното от Националния оперативен щаб. Блокира процеса по ваксинация и не успя да го възстанови и да убеди населението от необходимостта му. Закъсня с мерките и лиши здравния персонал от сигурност, подкрепа и мотивация! Маските паднаха! Некомпетентността е ужасяваща! Това не може да продължава!", посочва проф. Балтов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27341

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
5106 3

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2021.10.13 | 18:02

3
К.вид-19 никога не е бил изолиран, защото е комбинация от няколко грипни щама. Т. е. това е обикновен грип и човешката имунна система лесно се справя с него. Обаче отровите-ваксини са биологично оръжие, създадено да изражда човешките клетки, да произвежда спайк протеин, който постепенно блокира жизнено важните органи в чвешкото тяло. Който се е ваксинирал, се е прецакал завинаги. Път назад няма. Анатема, сатанисти!
PRS

2021.10.13 | 17:20

2
Поредната слуга на СЗО.....Лъжливи к@пелет@-лъжевируса ще ви излиза през носа.....!!!!

2021.10.13 | 16:33

1
Прав си професор Балтов.

Добави коментар

Водещи новини