БЛС събира медицинския елит на научна конференция в Несебър

Български лекарски съюз организира за пета поредна година една от най-важните научно-практически конференции в сферата на здравеопазването в България.

Около 50 лектори и над 250 участници си дават среща в периода 24-26 октомври в гр. Несебър.

Целта на форума е представители на научния елит от различни области на медицината да споделят своите виждания относно актуални теми свързани със здравеопазването. Два дни водещи имена в медицината ще дискутират деонтологичните проблеми в медицинската практика и предоперативната подготовка и ранното следоперативно възстановяване на пациентите. Особено актуалните напоследък правила за добра медицинска практика ще бъдат засегнати по време на конференцията. Разбира се, темата за повишаване качеството на медицинската помощ в България също ще присъства.

„През годините като една от основните цели на БЛС се очерта повишаването на квалификацията на лекарите, както и споделянето и прилагането на добрите медицински практики. Вярваме, че такива мероприятия са от изключителна полза за всеки от участниците, заради практическата им насоченост, чрез обмяна на реален опит от професионалното ни ежедневие“, заяви д-р Иван Маджаров.

Коментари

  1. 2019.10.23 | 11:54

    Ще си играят на "чичо доктор" :D

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Ще си поставите ли противогрипна ваксина?

Ще си поставите ли противогрипна ваксина?

Избрано от Интернет