Томислав Дончев: Имаме смелостта да сме първи и да съставим кабинет

  • 01 март 2023 12:24

  • 2587
  • 2
© Novini.bg

С нумерология не се занимаваме. Това е просто число. По-важното е тази епоха на експерименти да приключи и републиката да бъде управлявана от хора с опит, професионалисти. Като говоря за експеримент, мога да бъда много конкретен. От две години държавата и обществото са жертва на поредица от неуспешни експерменти, организирани от лаборанти със съмнителна квалификация. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев

Коментари 2

Добави коментар
бай Ставри

2023.03.01 | 17:34

1
Каква "смелост",след като и ДУМА НЕ ОБЕЛВАТЕ за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА", "Белене","Лукойл","Росенец",Капитан Андреево,ПАНАИРА,"Нексо",......................за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб","другарю" Дончев???? А,бе,"другари-господа" Дончев и Добрев ,КОЙ е Вашият ЛИДЕР?! ИЗВИНЯВАЙТЕ,ама Вие ПОЗНАВАТЕ ли го?????????????
Тоя е наглец!

2023.03.02 | 23:41

2
Единственото, което се вижда, че имаш, са насраните гащи на задника ти! Милионите ви в банки по екзотични острови още не се виждат, ама се знае къде са! От Щатите ясно са го казали на твоя бос от СИК и затова той напоследък нещо е омекнал като печен праз!

Добави коментар