Асен Василев отговори на Борисов: Направихме първите стъпки към поносими цени на газа

  • 23 август 2022 20:16

  • 9882
  • 5
©

Борисов пак лъже народа, направихме първите стъпки към поносими цени на газа. Това заяви във видеообръщение бившият вицепремиер Асен Василев в отговор на критиките към кабинета "Петков" заради доставките на газ.

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 5

Добави коментар
АЧО ПЕДАЛА

2022.08.24 | 16:08

5
ДНЕС НИИ, КАТО ВИДНИ ЛИБЕРАСТИ, НАПРАВИХМЕ ГОЛЯМО РАЗКРАЧВАНЕ ЗА ПОНОСИМОСТ КЪМ ГЪЗЪ!
Не ни ги показвайте ТИЯ!

2022.08.24 | 13:00

4
Млъкни ,бе.....

2022.08.24 | 11:32

3
Видяхме какво направихте,вкарахте България с 8 милиарда надолу за 6 месеца.
Leon

2022.08.24 | 08:22

2
Асене,ако кажеш още 5 глупости може да кандидатстваш за рекорд в книгата на Гинес,за най много изречени такива.Ако сам си вярваш на това ,което дрънкаш е друг въпрос!
ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ АСЕН ВАСИЛЕВ

2022.08.24 | 07:57

1
Асен Василев разследван за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания. Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%.

Добави коментар