Бионсе ще пее на закриването на конгреса на Демократическата партия в САЩ

  • 23 август 2024 06:50

  • 535
  • 1
Бионсе ще пее на закриването на конгреса на Демократическата партия в САЩ
© gettyimages

Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, ще пее в последната вечер на националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, съобщи вчера уебсайтът TMZ, предаде Ройтерс.

В заключителната част на форума вицепрезидентката Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. ще приеме партийната номинация на Демократическата партия за президентските избори.

Харис възприе песента на Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, "Freedom" като песен за предизборните си прояви и в понеделник се качи на сцената в Чикаго под звуците на нейната мелодия.

Съобщава се, че Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, е дала разрешение на Харис да използва песента й. Певицата и преди е подкрепяла демократите, включително президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в на последните президентски избори, пише БТА.

Бионсе заплаши Тръмп със съд

В пост преди изборите през ноември 2020 г. Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, публикува в „Инстаграм“ своя снимка, на която е с маска за лице на тандема Байдън-Харис.

Кънтри бандата The Chicks ще изпълни националния химн на конгреса, съобщиха по-рано организаторите.

Дамската кънтри група от Далас свири с Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, при връчването на музикални награди през 2016 г.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
535 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.23 | 08:30

1
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

Добави коментар

Водещи новини