В Мексико разследват мъж като сериен убиец, в дома му открили трион, кости и кръв

  • 20 април 2024 12:50

  • 1379
  • 3
В Мексико разследват мъж като сериен убиец, в дома му открили трион, кости и кръв
© Getty Images архив

Полицията в столицата Мексико  съобщи късно снощи, че разследва заподозрян за убийство като възможен сериен убиец, след като в неговото жилище под наем са открити кости, трион, кръв и лични карти на изчезнали жени, предаде Асошиейтед прес.

Прокурорите от Мексико не посочиха името на заподозрения, но заявиха, че той е задържан за съдебен процес по обвинения в убийство и опит за убийство на две жени. 

Тези обвинения произтичат от нападение във вторник, при което заподозреният очевидно е изчакал една жена да излезе за кратко от апартамента си. След това нахлул вътре и упражнил сексуално насилие и удушил 17-годишната ѝ дъщеря. 

Майката се върнала и го видяла да си тръгва, но той я наръгал във врата и избягал. Майката оцеляла, но дъщеря ѝ не.

Тъй като заподозреният живеел близо до мястото на престъплението, той бързо бил идентифициран и заловен. В съответствие с мексиканските закони полицията го идентифицира само с първото му име - Мигел.

Когато разследващите извършили обиск в апартамента, който той бил наел наблизо, открили шокиращи доказателства, "които ясно показват, че става дума за възможен сериен убиец на жени", твърди градският прокурор Улисес Лара.

Освобождават от затвора най-страховития сериен убиец в Румъния

Лара заяви, че по време на претърсването на апартамента детективите са открили "биологичен материал" - той не уточни дали става въпрос за плът - петна от кръв, кости, трион, мобилни телефони и лични карти на изчезнали жени.

Най-стряскащото е, че били  открити "серия от тетрадки, които може би съдържат разкази за действията, които Мигел е извършил срещу жертвите си", казва Лара.

Лара не казва колко кости или лични карти са били намерени, но местните медии съобщават за числа, вариращи от седем до 20 възможни жертви.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1379 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:18

3
❤️ Г­о­­р­­е­щ­и­­ ­м­о­­м­­­и­ч­­­е­­т­­­а­ ­в­­­и­­­ ­­­о­­­ч­а­к­­в­­­а­т ­­-­ X­­­1­8­.­­F­U­N
Дамадафака

2024.04.20 | 15:14

2
Като ме са намерили , сърп, чук и брадва, добре е.

2024.04.20 | 14:41

1
Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----> shout.to/ketoex

Добави коментар

Водещи новини