Прекратиха издирването на изчезналите след сруването на моста в Балтимор

  • 27 март 2024 06:34

  • 2615
  • 7
Прекратиха издирването на изчезналите след сруването на моста в Балтимор
© gettyimages

След срутването на емблематичния мост в Балтимор - властите прекратиха издирването на шестимата пътни работници, които са били на съоръжението по време на инцидента. Според властите няма шанс те да бъдат открити живи.

Разследващите проверяват версията за повреда на главния двигател на товарния кораб, която може да е довела до сблъсъка му със съоръжението и до срутването на моста. На видеозаписи от инцидента се виждало, че светлините на плавателния съд премигват, което показвало, че има проблеми със захранването. Минути преди катастрофата екипажът е уведомил властите в Мериленд, че нямат контрол върху кораба, след като плавателният съд е изгубил мощност при излизане от пристанището.

Корабът, ударил се в мост в Балтимор, "загубил тяга" и предупредил за опасността от сблъсък преди злополуката

По това време се е движел с много висока скорост към моста и не е могъл да спре или да се отклони навреме. Двама души бяха спасени, като и двамата са в добро състояние, съобщиха властите.

"При срутването на моста няколко души, както и няколко превозни средства са паднали във водата. За щастие, местните власти и бреговата охрана са имали екипи наблизо и са изпратени незабавно така, че да окажат спешна помощ. Всичко досега сочи, че става въпрос за един ужасен инцидент. Към момента не виждаме индикации, които да сочат за умишлено деяние. Намеренията ми са да изпратим всички федерални ресурси, от които Балтимор се нуждае, да платим всички разходи по реконструкцията на моста и очаквам Конгресът да подкрепи усилията ни", заяви американският президент Джо Байдън. 

Последвайте канала на

Калина Христова
2615 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.05.25 | 08:28

7
❤️ Г­о­­­р­­е­­щ­­­и­ ­м­о­м­и­­­ч­­е­т­­­а­­­ ­в­­­и­­ ­­­о­ч­­­а­­­к­в­­а­т ­-­­ X­­1­­­8­­­.­­F­­­U­­­N

2024.03.27 | 10:47

6
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Жалко

2024.03.27 | 08:07

5
Ако беше в Русия щяхме да разправяме колко глупави са рашистите никакъв диктатор е Путин. Слава Кокаине ✌️
Карма

2024.03.27 | 07:37

3
САЩ искаха да бутнат кримския мост, а падна техния

2024.03.27 | 07:47

4
КОЙТО ГРОБ КОПАЕ САМ ПАДА В НЕГО

2024.03.27 | 07:33

2
То трябва да си малоумен да не разбилаш кой е зад атентата в Русия Естествено украйна с наглосаксонците и фащ
Новини бг

2024.03.27 | 06:51

1
ЦРУ, МИ6, Мосад са зад терористичният акт. Украинският им клон също. Това не е никаква Ислямска държава. Защо? Ислямска държава са крайни фундаменталисти. Там се умира. Крайната дестинация е мъченици за вярата. Тука крайната дестинация е била Украйна за кеш и пиари. Ма минава въздействието на каптагона, побърканите се насират в гащите. И бягат. Всички ка-пути участващи в това ще си получат заслуженото. Всички. Нито САЩисаните, нито богоизбралите се, нито островните плъхове ще им се размине.

Добави коментар

Водещи новини