Корабът, ударил се в мост в Балтимор, "загубил тяга" и предупредил за опасността от сблъсък преди злополуката

  • 26 март 2024 15:02

  • 1439
  • 2
Корабът, ударил се в мост в Балтимор, "загубил тяга" и предупредил за опасността от сблъсък преди злополуката
© кадър - twitter.com

Контейнеровозът, който тази сутрин се блъсна в мост в Балтимор "загубил тяга", докато излизал от пристанището и екипажът на борда му уведомил представители на властите в американския щат Мериленд, че съдът е извън контрол, съобщи телевизия Ей Би Си, като се позова на некласифициран доклад на разузнаването на САЩ, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

"Съдът уведомил министерството на транспорта на Мериленд, че е загубил контрол и е възможно да се блъсне в моста", се казва в оценката на американската Агенция за киберсигурността и инфраструктурата. "Съдът ударил моста, което причинило неговото пълно срутване", пише още в текста.

Мост се срути, след като товарен кораб се заби в него!

Последвайте канала на

Калина Христова
1439 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.03.30 | 07:39

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.03.26 | 15:10

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини