Morning Consult: Доналд Тръмп води пред Джо Байдън в седем ключови щата

  • 01 март 2024 15:44

  • 1024
  • 2
Morning Consult: Доналд Тръмп води пред Джо Байдън в седем ключови щата
© Getty Images, архив

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския има повече подкрепа от действащия президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в най-малко седем щата, които вероятно ще решат изхода от изборите. Това показва проучването на Bloomberg News/Morning Consult.

Анкетата показа, че Байдън изостава от Тръмп в седем ключови щата - Аризона, Джорджия, Пенсилвания, Мичиган, Северна Каролина, Невада и Уисконсин. Общо в тези седем щата 48% от избирателите са заявили, че биха подкрепили Тръмп, докато 43% са заявили, че биха подкрепили Байдън.

Тръмп призова Байдън да се подложи на когнитивен тест

Гласоподавателите във всяка основна демографска група са описали президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в като "твърде стар", което показва, че опасенията относно възрастта му са проникнали дори в най-надеждния електорат на Демократическата партия.

Като цяло осем от 10 гласоподаватели в ключови щати са заявили, че Байдън е твърде стар, когато са помолени да помислят за фаворитите на изборите през 2024 г. Проучването е направено след доклад на специалната прокуратура , който определя 81-годишния президент като "възрастен мъж с лоша памет“, пише "Фокус".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1024 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.01 | 21:42

2
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

2024.03.01 | 16:47

1
единият "твърде стар", другият - твърде изкукал и осъждан за множество престъпления.

Добави коментар

Водещи новини