Байдън покани Зеленски на среща във Вашингтон

  • 11 декември 2023 07:35

  • 935
  • 3
Байдън покани Зеленски на среща във Вашингтон
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Войната в Украйна - серия експлозии в Киев. Според местни медии, системите за противовъздушна отбрана са обезвредили ракети и отломки са паднали в няколко района на украинската столица.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13301

В телеграм-канала на кмета Виталий Кличко се посочва, че медицинска помощ са получили двама възрастни. Медии твърдят, че е пострадало и дете. Засегнати са няколко сгради. Избити са стъкла, има отнесени стени.

Москва твърди, че руските сили са осуетили ротация на украински военни в Донецка област. Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога присъства на церемонията по встъпването в длъжност на президента на Аржентина - Хавиер Милей.

От Белия дом потвърдиха, че президентът Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е поканил украинския си колега Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на среща утре. Основната тема ще бъде "жизненоважната" нова помощ от страна на Вашингтон за Киев, ще бъдат обсъдени и "спешните нужди" на Украйна, се казва още в информацията на Белия дом.

Белият дом използва извънредни правомощия, за да продаде 14 хил. снаряда на Израел

"Утре и вдругиден ще бъда във Вашингтон с екипа си. Планирани са срещи и разговори - с президента Байдън, с Конгреса, важни разговори. Оползотворяваме всеки ден и час, за да даваме повече на Украйна, на нашите хора - повече възможности, повече защита, повече сила! Благодаря на всички, които помагат, благодаря на всеки, който се бори и работи за интересите на нашата страна и общество, за нашата свобода и победа!", заяви президентът Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
935 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ukraina55

2023.12.11 | 16:15

3
Генерал Колев през 1916г е размазал руската армия която на 1918г капиторира пред България и пада на колене.Сега същото за руската размазана армия е пак прет капитолация пред Украина и пада на колене размазана.
Ukraina55

2023.12.11 | 16:11

2
Щом Зеленски е във САЩ това означава само едно нещо че руската измет жалка е размазана от украинските сили и остатаците от руска измет се предава на украинците и пада на колене пред Украйна ха ха ха.Русия е унищожена и стъпкана във калта.
байдън и този кучи син

2023.12.11 | 08:06

1
ще ме изчисти л айната и ще се насмърскъ този наркоман

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини