Преди срещата с Нетаняху Тръмп призова за бързо прекратяване на войната в Газа и връщане на заложниците

  • 25 юли 2024 17:09

  • 407
  • 1
Преди срещата с Нетаняху Тръмп призова за бързо прекратяване на войната в Газа и връщане на заложниците
© Getty Images

Номинираният за президент от Републиканската партия Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския призова за бързо прекратяване на войната с "Хамас" и за връщане на заложниците, като добави, че Израел трябва да управлява по-добре своите "връзки с обществеността", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2332

Тръмп заяви това в интервю за "Фокс нюз" само ден преди да се срещне с израелския премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и.

Бившият президент на САЩ също така разкритикува онези, които протестираха срещу речта на израелския премиер пред Конгреса на САЩ, и призова за затвор от една година за хората, които оскверняват американското знаме.

Нетаняху: Скоро може да бъде постигнато споразумение за заложниците в Газа

В интервюто Тръмп също така каза, че шефът на "Тесла" Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, никога не му е казвал, че ще дава за кампанията му по 45 млн. долара на месец. Преди десетина дни в. "Уолстрийт джърнъл" съобщи, цитирайки запознати с въпроса хора, че Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, планира да отделя по около 45 млн. долара месечно за нов политически комитет за действие, който подкрепя кандидатурата на  Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за президент. По-рано тази седмица твърдението на "Уолстрийт джърнъл" беше опровергано и от самия Мъск, предаде Ройтерс.

В интервюто Тръмп също така посочи, че не е съгласен всички да карат електрически автомобили. Той уточни, че хората трябва да имат възможност за избор, което включва и въпроса с автомобилите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
407 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
баба гицка

2024.07.25 | 19:54

1
тръмп е тъпак, "призовавал", иди на място страхливец

Добави коментар

Водещи новини