Алек Болдуин в пост от 2017 г: Чудя се какво е чувството да убиеш някого погрешно

  • 22 октомври 2021 14:13

  • 2494
  • 0
Алек Болдуин в пост от 2017 г: Чудя се какво е чувството да убиеш някого погрешно
© Getty Images (архив)

Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин припомниха от "Daily mail" след трагедията, сполетяла големия холивудски ас и две семейства-на застреляната от него операторка Халина Хътчинс и режисьора Джел Соуза Инцидентът стана по време на снимките на уестърна "Rust" в Санта Фе в четвъртък.

Актьорът коментирал видеозапис на полицейска стрелба в Калифорния, при която ченге застрелва бездомен ветеран, който се опитал да му вземе пистолета. Той бил написал: "Чудя се какво е чувството да убиеш някого погрешно". По-късно служителят е бил оправдан.

Часове преди инцидента в четвъртък Болдуин публикувал снимка в Инстаграм от ранчото "Bonanza Creek", показваща го в каубойския костюм, с фалшива кръв по корема. Съпругата му Хилария също споделила във FaceTime снимка с Болдуин по-рано през деня, където той се вози в кола на път за ранчото. След трагедията кадрите били изтрити. Само един на Болдуин като каубой останал в профила на жена му, пише dir.bg.

"Нашите сърца са със семействата на Халина Хътчинс и Джоел Соуза и всички замесени в инцидента на Rust", написа в Туитър сестрата на Брандън Лий - Шанън. "Никой никога не трябва да бъде убит с пистолет на снимачна площадка".

На 31 март през 1993 г., по време на снмиките на филма "Гарванът", актьорът Брандън Лий, син на големия Брус Лий, е прострелян и по-късно същия ден умира. Брандън е едва на 28 години.

Novini.bg
2494 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини