Алек Болдуин към американците: Да свалим Доналд Тръмп

  • 15 октомври 2018 12:17

  • 1525
  • 0
Алек Болдуин към американците: Да свалим Доналд Тръмп
© Getty (архив)

Да свалим сегашния президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския от власт, каза актьорът Алек Болдуин, предаде Би Би Си.

Звездата от филмите "На лов за Червения октомври" и "Мисията невъзможна: Престъпна нация" говори вчера на вечеря за набиране на средства, която бе организирана от опозиционната на държавния глава Демократическа партия в северния щат Ню Хемпшир. "Републиканците и техният президент рушат всичко. Ето защо ние трябва да ги свалим от власт. Ние обаче трябва да спазваме законите и ще  участваме в изборите", каза още артистът.

На 6 ноември американците ще избират 435-те законодатели в Камарата на представителите (долната част на федералния парламент) и 35-ма от 100-те сенатори. Ако демократите вземат мнозинство в парламента, те ще могат да блокират всяко решение президента.

По-рано певицата Тейлър Суифт заяви, че ще гласува за демократите, които се кандидатират в крепостта на републиканците щата Тенеси. "Вече обичам Тейлър Суифт с 25% по-малко", заяви в отговор Тръмп.

 

Валери Зайцев
1525 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини