Бивш адвокат на Доналд Тръмп: Експрезидентът блъфира

  • 24 септември 2021 13:52

  • 457
  • 0
Бивш адвокат на Доналд Тръмп: Експрезидентът блъфира
© Getty images (архив)

"Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския блъфира", това каза бившият адвокат на четиридесет и петия президент на САЩ Майкъл Коен пред списанието "Бизнес инсайдър".

По думите на юриста ексстопанинът на Белия дом, въпреки многократните си изяви, че ще се кандидатира за държавен глава, няма да вземе участие във вота на 5 ноември 2024 г. "Тръмп все още не може да преживее факта, че е изгубил изборите на 3 ноември 2020 г. Той малко след победата на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в започна да повтаря като папагал "Ще издигна кандидатурата си за Белия дом", "Ще  издигна кандидатурата си за Белия дом". Тръмп обаче няма да направи това. Той се страхува, че пак няма да спечели", посочи още Коен.

Доналд Тръмп: САЩ имат нужда от мен

Да припомним, Коен работеше с Тръмп от 2017 до 2018 г. През 2018 г. юристът бе осъден на три години затвор и лишен от правото да упражнява адвокатската професия заради финансови машинации и лъжесвидетелстване.  

През май  2020 г. бившият адвокат започна да излежава присъдата си в домашни условия. В затвора, където той е изтърпяваше наказанието си, е имало много случаи на коронавирусна инфекция.

Правистът бе върнат зад решетките през юли миналата година. Той заведе дело срещу Федералната дирекция на затворите, но го загуби. Очаква се Коен да излезе на свобода на 22 ноември.

Валери Зайцев
457 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини