Доналд Тръмп: САЩ скоро ще станат страна от третия свят

  • 21 септември 2021 09:14

  • 1139
  • 0
Доналд Тръмп: САЩ скоро ще станат страна от третия свят
© Getty Images

Съединените щати може да станат държава от третия свят в обозримо бъдеще поради миграционната криза. Това мнение изрази бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, цитиран от ТАСС.

„Съединените щати скоро ще се считат за държава от третия свят. Нищо подобно на това, което се случва на нашата граница, никога досега не се е случвало. Милиони хора вече са проникнали, но още са на път“, се казва в изявление, публикувано от пресслужбата му.

Тръмп предсказа края на САЩ след три години – без да уточнява какво точно има предвид

Откакто дойде на власт през януари тази година, американският президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в обяви „нова имиграционна политика“, облекчавайки законодателството в тази област и прекратявайки програмата за изпращане на търсещите убежище в Мексико. Оттогава потокът от мигранти, опитващи се да влязат в САЩ, нарасна значително и сега надхвърля 200 хиляди, достигайки максимум от началото на XXI век, предаде "Фокус".

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1139 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини