Тръмп предсказа края на САЩ след три години – без да уточнява какво точно има предвид

  • 16 септември 2021 14:55

  • 2171
  • 3
Тръмп предсказа края на САЩ след три години – без да уточнява какво точно има предвид
© Getty Images

Предходният президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че краят на страната му ще дойде през следващите три години, без обаче да уточнява какво точно има предвид, отбелязват в редакцията на британския вестник The Independent, цитирани от "Фокус".

Според бившия лидер на Белия дом, САЩ „наистина са тръгнали надолу през последните осем месеца и то по начин, както никога досега“. Тръмп направи изявлението в предаването на бившия си прессекретар Шон Спайсър по консервативния канал Newsmax. „Когато отидем на тези избори, които ще се проведат след 22 и 24 години, тогава няма да имаме държава“, подчерта той и също така за пореден път заяви, че президентският вот през 2020 г. е бил „фалшифициран“.
 

В същото време, след като чу думите на Тръмп, Спайсър набързо съкрати интервюто, като каза: „Благодаря ви, че ни отделихте от Вашето ценно време“, отбелязват от редакцията. По-рано Dominion Voting Systems съди Newsmax по обвинения в клевета за разпространение на дезинформация и лъжливи твърдения за измами, извършени с помощта на машините за гласуване на компанията. Размерът на иска е 1,6 млрд. долара. Newsmax също се придържа към позицията, че каналът „просто е докладвал за обвиненията, инициирани от известни общественици“.


През последните няколко месеца Тръмп агресивно наследника си в Белия дом Джо Байдън за изтегляне на американски войски от Афганистан. Той остана верен на своята гледна точка и този път. „Байдън щеше да бъде велик обединител... Но той не е обединител, той е точно обратното, той е по-лош от Обама. Въпреки че, разбира се, мнозина вярват, че Обама вече контролира правителството“, каза Тръмп.
Тръмп осъди "некомпетентността" на Байдън в Афганистан

Бившият американски лидер изглежда ще се кандидатира отново за президент през 2024 г. Въпреки че все още не е направил официално изявление по този въпрос, Тръмп не изключва възможността, като едновременно с това организира й митинги. Той многократно е намеквал, че единствената причина, поради която все още не е обявил участието си в изборите, са правилата за финансиране на политическа кампания в САЩ.

По време на интервюто Спайсър също напомни на Тръмп, че Байдън е помолил 11 -те назначени от Тръмп във военните академии да подадат оставка и попита дали той би направил същото с протежето на Байдън, ако спечели изборите. Бившият президент не изключи такава възможност, „защото това, което направи Байдън, е безпрецедентно“.
 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
2171 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.09.16 | 18:57

3
С ваксър политиката, Тексас и Флорида ще се отделят.
баба гицка

2021.09.16 | 17:44

2
пълен глупак - подлога на кренъл

2021.09.16 | 16:06

1
Велик,прозорлив!

Добави коментар

Водещи новини