Зетят на Доналд Тръмп загърбва политиката

  • 28 юли 2021 19:35

  • 1309
  • 1
Зетят на Доналд Тръмп загърбва политиката
© Getty (архив)

Зетят и бивш съветник на 45-ия президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Джаред Къшнър смята да загърби политиката, предаде РИА Новости.

"Съпругът на дъщерята на ексстопанина на Белия дом Иванка Тръпм смята да създаде нова компания и да се посвети изцяло на бизнеса. Планира се седалището на фирмата да  в Маями, където живеят Къшнър, жена му и двамата им сина Джоузеф и Теодор", посочи руската информационна агенция.

Според медията компанията ще има филиал в Израел, който да играе ролята на хъб в Близкия изток и Северна Африка.

"Преди да заеме поста си в Белия дом Къшнър се занимаваше с бизнес. Негови фирми извършиха сделки за милиарди долари най-вече в областта на недвижимите имоти, високите технологии и медиите," добави базираната в Москва информационна агенция.

"Зетят на Тръмп съветваше тъста си през целия му мандат. За Къшнър се смята, че сред е водещите фигури в преговорите, довели до подписването на споразуменията между Израел, от една страна, и Обединените арабски емирства и Бахрейн, от друга (13 и 15 септември 2020 г.)", припомни РИА Новости.

Как Байдън трие термин на Тръмп „авраамически договори“

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1309 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Хахаха е6а ви у бизнесмените

2021.07.29 | 05:41

1
Наследени милиарди и натъпкани от корупция банкови сметки...

Добави коментар

Водещи новини