Тръмп: Надявам се Меган Маркъл да се кандидатира за президент на САЩ

  • 17 март 2021 11:38

  • 1610
  • 2
Тръмп: Надявам се Меган Маркъл да се кандидатира за президент на САЩ
© Getty Images/Guliver

Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че се надява съпругата на принц Хари Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: да се кандидатира за президент от Демократическата партия на следващите избори, предаде БНТ. 

Тръмп коментира информацията в някои американски медии, че Маркъл разглежда подобна възможност и се среща с представители на Демократическата партия на САЩ.

"Надявам се, че ще бъде така. Ако това се случи, тогава ще бъда още по-мотивиран да се кандидатирам. Не съм ѝ почитател", добави Тръмп. Републиканецът добави, че възнамерява да вземе окончателно решение за евентуално участие в следващите президентски избори по-късно.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския припомни неотдавнашното интервю на принц Хари и Маркъл с американската телевизионна водеща Опра Уинфри. В тази връзка той подчерта, че се е срещал с кралица Елизабет II. "Мисля, че кралицата е прекрасен човек", каза още Тръмп.

Меган Маркъл тръгва към Белия дом?

Novini.bg
1610 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Aliciaa16

2021.04.10 | 03:55

2
­­­В­и­­ж­­­т­­е­­­ ­­м­о­­­я­­т­­­а­ ­­­т­­и­­­й­­н­­ ­­п­у­­т­­к­а­ ­­-­ ­­W­­­W­­W­­­.­B­­­G­1­7­­­.­C­­­L­U­­­B­­

2021.03.17 | 13:55

1
Пази Боже сляпо да прогледа.

Добави коментар

Водещи новини