Тръмп и Байдън се счепкаха и за деца

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън обеща по време на последния предизборен дебат, че още през първите си 100 дни ще очертае път за получаване на американско гражданство за 11 милиона нелегални имигранти, които са в САЩ, предадоха световните агенции.

Байдън каза, че ще изпрати плана си за имиграцията в Конгреса на САЩ и се зарече непълнолетните нелегални имигранти ще могат да останат в страната. Той обвини Тръмп в престъпна политика към децата имигранти, които са били разделени от родителите си на границата. Тези деца са сами, няма къде да отидат, това е престъпно, подчерта Байдън.

Тръмп отвърна, че докато 8 години е бил вицепрезидент Байдън е "строил клетки" и не е направил нищо за имиграционна реформа. Той настоя, че тези деца са довеждани в САЩ от лоши хора и картели. Президентът подчерта, че чужденците трябва да идват в САЩ законно.

По време на дебата двамата основни кандидати за Белия дом влязоха в спор и за разпространението на коронавирусната инфекция в САЩ.

Доналд Тръмп: Не е моя вината, че вирусът се появи. Вината е на Китай

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет