Доналд Тръмп: Не е моя вината, че вирусът се появи. Вината е на Китай

  • 23 октомври 2020 06:43

  • 3860
  • 11
Доналд Тръмп: Не е моя вината, че вирусът се появи. Вината е на Китай
© Gettyimages

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и кандидатът за президент от Демократическата партия Джо Байдън мълчаливо излязоха на сцената в университета Белмонт в Нашвил за последния си дебат преди изборите на 3 ноември, предадоха световните агенции. Тръмп излезе на сцената без маска, а Байдън свали своята и помаха на привържениците си в залата. И двамата веднага заеха местата си.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

В началото на дебата Байдън заяви, че Тръмп не трябва да остава американски президент, защото е "отговорен" за повече от 200 000 смъртни случаи в пандемията от COVID-19.

Човек, отговорен за толкова много смърт, не трябва да остане президент на САЩ, изтъкна Байдън и обвини Тръмп, че няма всеобхватен план за борба с пандемията.

Демократът предупреди, че страната върви към "тъмна зима" заради коронавируса.

Тръмп отхвърли обвинението и отсече, че според него въобще няма опасност от "тъмна зима" и че страната отново се отваря.

Доналд Тръмп обясни защо трябва да бъде преизбран

Тръмп обвини Байдън, че си е позволил да не излиза по време на пандемията и не е вършил работа.

Не можем да се заключим в мазето като Джо Байдън, каза Тръмп.

Рекорден брой хоспитализации с COVID-19 в САЩ от август насам

Той хвърли вината за пандемията върху Китай, но посочи, че поема пълна отговорност за реакцията на коронавируса.

Не е моя вината, че вирусът се появи. Вината е на Китай, заяви американският президент.

Президентът отбеляза, че до няколко седмици САЩ ще обявят, че имат готова ваксина срещу коронавируса.

Имаме ваксина, която скоро ще се появи. Тя е готова. За това ще бъде съобщено до няколко седмици и тя ще бъде разпространена, увери Тръмп.

Президентът каза, че САЩ се учат да "живеят с вируса", а Байдън репликира, че хората се учат "да умират с него" 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
3860 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
mishok

2020.10.23 | 18:16

11
tezi po gore niamat glavi i ne cuvat vuobshte ala uvi ,da gospod e dal na vseki tialo dusha i surce na vseki i glava uvi na tezi maice imat cokalo ili gurne kadeto pikaie babami a ne glavi (,forumcite) uvi;

2020.10.23 | 08:32

3
ВИРУСА Е СЪЗДАДЕН ИСКУСТВЕНО В АМЕРИКА И Е ПУСНАТ В КИТАИ ЗА ДА ГИ СЪСИПЕ ИКОНОМИЧЕСКИ. АМА СМЕТКИТЕ ИМ ИЗЛЯЗОХА КРИВИ
ясновидец

2020.10.23 | 10:02

10
не е вярно и най - много народ ще измре в САЩ
Марина

2020.10.23 | 09:24

6
Жълтите ще командват света, как европейците са много сводолюбиви все правата им нарушават така ще им ги нарушат , че половината ще измрат другите ще са подчинени на Китай
ясновидец

2020.10.23 | 10:01

9
спокойно, няма да командват света,руската армия ще стане най - мощната в света,не китайците,нито американците,нито пъ к НАТО
ясновидец

2020.10.23 | 09:58

8
Прав е! Тръмп е прав,вирусът е китайски,китайците са виновни, заразиха и унищожиха света,те не са цивилизовани, ядат змии, плъхове, кучета, котки.... с особена жестокост избиват животните,дерат ги пред очите на клиента, на пазара и ги обезкосмяват с горелка,по пазарите им мирише на мърша, мухи кацат месото,вирусът е пренесен върху човек от прилеп,не е биологично оръжие от февруари насам го повтарям. За съжаление милиони ще измрат,в България хиляди ще загубят живота си,други ще бъдат като инвалиди и ще се лекуват доживот.Почти на всяка врата ще има некролог, на някои даже по два. Бъдете отговорни и носете маска,не се събирайте,учете децата да се пазят.

2020.10.23 | 09:45

7
Да ама едно е да обвиняваш и друго е да се бориш човекоподобни мой.
а

2020.10.23 | 08:54

4
Отдавна стана ясно ,че К19 е патентован в САЩ 5г преди да избухне пандемията! Съобщават се доста случай на голям брой разболели се от "ГРИП" посред лято в отделни градове ,в Америка,градове до които има военни лаборатории. Не случайно и Бил Гейтс говори,отпреди 2 години,че ще има пандемия от вирус.......хайде вържете нещата. В Китай избухва заразата след международните военни игри ,когато са хоспитализирани американски военни,но биват изтеглени веднага от Китай към СаЩ и всичко започна........а защо ли САЩ не спират да обвиняват без да признаят своя принос в разработката и създаването на мутанта К19????

2020.10.23 | 08:58

5
Как ЗАЩО? Защото,както СПИН е бил разработен от ЦРУ на генетична основа да удари само чернокожите и е пуснат в Африка,така и К19 е замислен да удари само жълтата раса,НО!!! Но говедата не си научиха урока,че изкуствено създадените вируси,симбиоза от 2-3,започват бърза мутация и не подбират черен,жълт или бял......СПИН дойде от маймуните ,а? А К19 от прилепи,вярва ли някой на американските прасета,само Европа защото е окупирана от 45г до днес от тях.
Васо Сръбския

2020.10.23 | 08:26

2
Прав е жълтите маймуни са виновни

2020.10.23 | 08:18

1
Еми прав е .....китайската сган е виновна за този вирус .....дали е умишлено пуснат сред хората или от прилеп ...гълъб ...гугутка....все тая ....вече го има !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини