Майкъл Блумбърг се оттегли от надпреварата за президентския пост в САЩ

  • 04 март 2020 18:17

  • 682
  • 2
Майкъл Блумбърг се оттегли от надпреварата за президентския пост в САЩ
© Getty Images

Американският медиен магнат Майкъл Блумбърг заяви, че напуска демократичната първична надпревара и вместо това подкрепя водещия Джо Байдън за Белия дом, предаде Нова Телевизия.

"Преди три месеца влязох в надпреварата за президент, за да победя Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Днес напускам надпреварата по същата причина - за победа над Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, защото ми е ясно, че оставането ми в надпреварата би затруднило постигането на тази цел" ,каза той в изявление.

Майкъл Блумбърг: Борбата с климатичните промени иска водачество, а не чудо

Бившият кмет на Ню Йорк похарчи стотици милиони долари за кампанията си досега, но не успя да спечели нито един от 14-те щата в Супер вторника - най-важният ден от предварителните избори за демократите.

Последвайте канала на

Novini.bg
682 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.03.04 | 20:09

2

Чудесна вест! Противен старец. Сега остава да се разкара смръдливия Бърни, а след него и Бкорумпирания Байден. Най-после да се свърши с тая пасмина.

2020.03.04 | 18:26

1

Джон Оливър го направи за посмешище наскоро :D

Добави коментар

Водещи новини