Световни знаменитости скърбят за смъртта на Уитни Хюстън

  • 12 февруари 2012 14:42

  • 3482
  • 0
Световни знаменитости скърбят за смъртта на Уитни Хюстън
© Интернет

Световни знаменитости от музикалния бранш скърбят за смъртта на певицата Уитни Хюстън.

Много от тях признават, че именно тя е станала тяхна пътеводна звезда в света на музиката, предаде руската НТВ. Съболезнования изказаха Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има, Риана, канадският певец Джъстин Бибър и много други.

@ParisHilton: "Толкова тъжна е новината за смъртта на Уитни Хюстън. Тя бе красива и талантлива жена. Сърцето ми е с нейните близки. Животът е толкова кратък и прекрасен, трябва всеки ден да го живеем като последен".
Певицата Риана коментира смъртта на Хюстън по време на репетицията преди церемонията по връчването на наградите "Грами", която ще бъде посветена на Уитни Хюстън.

@rihanna: "Нямам думи, само сълзи. Не мога да мисля повече за нищо. Толкова е тъжно сега на репетицията за "Грами".
Канадският певец Джъстин Бибер нарече Хюстън един от най-великите гласове в историята.

@justinbieber: "Моля се с нейните приятели и роднини, тъжно ми е да слушам, че е мъртва".
Кристина Агилера, чийто творчески път е започнал по времето на Уитни Хюстън, написа, че смъртта й за нея е смърт на една легенда.

@TheRealXtina_ru: "Загубихме още една легенда. Не може да я заместим".
Певицата Тони Брекстън отбеляза, че Уитни Хюстън е един от най-хубавите гласове в света и без нея музикалната индустрия ще е съвсем друга.

@tonibraxton: "Тя проправи пътя на солистите в музикалната индустрия. Знаменита, легендарна, изненадваща, великолепна... една от най-добрите в света".

Марая Кери, чийто глас го бъркат с този на Уитни Хюстън написа, че паметта за нея завинаги ще бъде съхранена в сърцата на хората: "Сърцето ми е разбито, очите ми са пълни със сълзи от момента, в който узнах за шокиращата смърт на моята приятелка, несравнимата Уитни Хюстън. Най-дълбоки съболезнования на семейството й и на милионите й почитатели по света. Никога няма да я забравят като един от най-хубавите гласове, чувани на земята".

3482 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини