Съветничка на Обама гърмяла по гаджето си

  • 11 август 2015 10:18

  • 1508
  • 2
Съветничка на Обама гърмяла по гаджето си
© gettyimages

Съветничка на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият е обвинена във въоръжено нападение срещу интимния си приятел, пише газета.ру.

Помощничката на американския държавен глава Барвета Сингълтари, която отговаря за комуникацията на Белия дом с Камарата на представителите (долната камата на парламента) е имала разпра с гаджето в общото им жилище в столицата на САЩ – Вашингтон. Словесната баталия е принудила 37-годишната жена да извади оръжие и извърши изстрел в пода. Никой не е пострадал при инцидента, но Сингълтари е била отведена от полицията, а по-късно пусната под гаранция в размер на 75 000 долара.

Очаква се асистентката на Обама да застане пред съд следващия месец.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1508 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Инженера

2015.09.04 | 21:19

1
И със сигурност ще я осъдят,защото така се прави в цивилизованите държави или иначе казано не може да си позволяваш такъв без предел защото иначе ако се измъкне ще падне общественото доверие в институцията.Е добре де поне привидни цивилизованите.

2015.09.04 | 21:23

2
Кравария ли е цивилизована държава !За това ли се гърмят ежеминутно !За това ли процъфтява наркоманията ,проституцията и убийствата !А ти си иженер ,колкото баба ми !И тя знаеше да мери на дядо ми оная работа ,до милиметър !

Добави коментар

Водещи новини