Кошмар! Ваксини срещу рак убиха 44 момичета!

  • 11 октомври 2013 10:48

  • 6175
  • 2
Кошмар! Ваксини срещу рак убиха 44 момичета!
©

Създателката на ваксините против човешки папиломен вирус Гардасил и Церверикс - д-р Даян Харпър, разкри, че я тормози съвестта заради смъртта на 44 момичета, тествали въпросните ваксини. Това смайващо признание тя направила на 4-тата Международна обществена конференция по ваксинациите, проведена в Рестън, Вирджиния, пише "ПИК".

Харпър е сред водещите учени, разработващи ваксини против човешки папиломен вирус. Според нея 70% от инфекциите, причинени от човешкия папиломен вирус, се самолекуват в рамките на година. Въпреки че сега се предлага ваксинация против рак на шийката на матката на 9-годишни момичета, Харпър заявява, че в експериментите не са участвали момичета под 15-годишна възраст.

Според официалната версия 44 момичета са починали в следствие на тези ваксини, а при голяма част от доброволките се появили странични ефекти като лупус, епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаления на мозъка. Някои от тях не са показвали симптоми на инфекция преди да бъдат подложени на опитите.

Даян Харпар оборва нуждата от ваксини като споделя, че според показатели в 98% от случаите човешкият папиломен вирус се изчиства и без да е лекуван. Авторката на ваксините казва, че всяка сексуално активна жена развива този вид вирус в някакъв етап от живота си.

Ако папиломният вирус не се изчисти, а се развие, това ще доведе до образуването на предракови клетки, които могат да причинят рак на шийката на матката.

Производителите признават, че ваксините могат да влияят само върху 4 щама от 40-те, причиняващи раковото заболяване. Подобно разкритие направи и друг специалист в областта - Сара Кейн. Тя свидетелства, че ваксините са безполезни и смъртоносни.

Д-р Харпър подкрепя това становище: „Гардасил се свързва с поне толкова смъртни случаи, колкото са смъртните случаи от рак на маточната шийка всяка година”.

С това признание Харпър се противопостави на конвенционалната медицина, която от години твърди, че ваксинацията против рак намалява шансовете за поява на болестта.

Тези ваксини се предлагат на пазара от 2006 г. Въпреки че е документално заснета, докато разкрива истината за ваксините, няколко дни след това Харпър се отрича от думите си, наричайки ги „измислица“.

 

Мая Йорданова
6175 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2013.10.18 | 11:40

2
И сега трябва спешно да ваксинираме 12 000 български момичета, защото това е МНООООГО ДОБРА ваксина! ;) Нали така беше по план - 12 000, ако не се лъжа.

2013.10.15 | 15:22

1
Като прочетох,че в тази ваксина има живак,глутамат,алуминий идр.вредни материали,не с учудвайте.

Добави коментар

Водещи новини