Пияният Путин стана хит в социалните мрежи

  • 10 декември 2022 19:36

  • 13035
  • 99
Пияният Путин стана хит в социалните мрежи
© gettyimages

Видео, за което се твърди, че за първи път показва руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През в нетрезво състояние набира популярност в социалните мрежи и поставя въпрос за състоянието, в което се намира ръководителят на Русия.

На кадрите отпреди два дни лидерът на Русия, говорейки пред военни и пропагандисти с чаша в ръка, разказва защо Руската федерация нанася удари по енергийната система на Русия. Прави впечатление освободеността и леката замаяност, с която говори държавният глава, както и движението на ръцете и тялото му, клатушкането.

Русия няма да продава петрол на страните, които поддържат ценовия таван

„Всички информационни противостояния, информационни подмятания, всякакви фейкове трябва да останат настрана. (тук Путин разчиства с жест въображаеми препятствия пред себе си и пъха лявата си ръка в джоба и подсмърча) Не трябва да ни пречат да изпълняваме своя дълг пред нашите хора“, обяснява Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През.

„Вдигна се много шум по повод на нашите удари по енергийната инфраструктура на съседна страна. Да, правим го това. Но кой започна? Кой удари по моста, по Кримския, кой взриви електрозахранващата линия от атомната електростанция на Курск? Кой не подава вода на Донецк? Неподаването на вода на милионен град това е акт на геноцид. Никой, никъде, думичка не казва за това, изобщо. Пълно мълчание. Ние само да мръднем в отговор – шум, дуднене, трясък из цялата Вселена. Това няма да ни пречи да си решаваме бойните задачи“, казва също той.

По повод изявата на президента си руската журналистка Анна Немцова написа, че предполагаемото алкохолно опиянение на Путин е първото за времето, през което се намира на власт. По думите й това е едно от малкото не режисирани видеа на руския диктатор.

"За 20 години сме виждали много постановъчни фото- и видеоснимки, в частност на полуголия Путин на кон или гмуркащ се за гръцки делви, Путин, летящ с прелетни птици или целуващ момченце по коремчето, но пияни речи за руските ракети, нанасящи удари по съседна държава, би трябвало да са лична постъпка на Путин“, написа Немцова в Туитър.

„Изцепката на Путин показва, че той се намира под невероятен стрес“, смята публицистът и политолог Андрей Пионтковский. Според него това противоречи на утвърждавания публичен образ на руския президент като спортен мачо, джудист, концентриран човек.

Novini.bg
13035 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.10 | 19:58

7
"Излъгаха ви и ви предадоха". Украинският министър на отбраната се обърна към руските войници
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.11 | 22:35

99
Всеки в Германия и в цяла Европа (скоро) , Путлерофашист, който е на страната на рускенефа и подкрепя войната в Укрйана ще бъде депортиран! ВЪН Кацапите и москлалите и Путлерофашистите от Европа! Иде ред и на българите, които подкрепят Путлерофашистите да получат заслуженото и то съвсем скоро! СЛАВА УКРАИНЕ! ✌
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.11 | 22:06

98
“Отговорът е банално прост - Кремъл все още вярва, че в даден момент геополитическата, икономическата, социалната или някаква друга ситуация в света ще се промени толкова драстично, че ще им бъде по-лесно да победят Украйна. Аз го наричам "надеждите на излишнохромозомата". Помните ли как се надяваха Европа да се умори от войната в Украйна и да спре да помага на въоръжените сили на Украйна? Защото се надяваха, че смъртта на Елизабет Втора ще се отрази на помощта на Лондон за Киев. Както и след напускането на Борис Джонсън от поста премиер. Имаше надежда Джо Байдън да се разболее от коронавирус и да умре, че републиканците ще поемат Сената и Конгреса. Европа ще замръзне без руски газ и ще спре да помага на Украйна... И така нататък и така нататък... Надеждите на Кремъл са изключително в сферата на тези болни фантазии. И колкото и странно да звучи, те са готови да продължат войната, смазвайки в нея десетки и стотици хиляди свои граждани, унищожавайки и остатъците от въоръжението си, като окончателно демилитаризират армията си, с надеждата, че някоя от призрачните им надежди ще се сбъдне. Да. Без никаква тактика, стратегия, анализ, единствено с надежда, че утре ще им провърви. Само че на играча вече 9-та поредна година не му върви, но той така и не може да проумее, че глупакът не може да бъде добър играч.”
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.11 | 21:49

97
Украинските военни продължават да унищожават руските окупатори.СЛАВА УКРАИНЕ! ✌
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.11 | 20:01

96
Мелитопол и Бордянск са БЪЛГАРСКИ ГРАДЧЕТА! руснаците окупирали Мелитопол и Бордянск забраниха на българите да говорят на Български език! ДОЛНИ РУСКИ ФАШИСТИ! СЛАВА УКРАИНИ! ✌

2022.12.11 | 05:51

84
Путин се напикава здраво в леглото всяка вечер, а понеделник, сряда и петък и се насира обилно!
Ххс

2022.12.10 | 23:06

62
Излъга майка ти и се изпразних в беззъбата и уста
До този отдолу

2022.12.10 | 22:56

61
Лосион след бръснене е запазена марка на руските пияндета от времето на Брежнев. Беше по евтин от водката.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.10 | 22:35

58
Рускенефа е пълен с пияндета, пиещи лосион за баня :)
⛔➖⛔✌️Ванина Колева✌️

2022.12.11 | 01:51

69
☞Я дa видим пъpвo нaштa милициoнepcka koчинa-БГ! ☞Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/56t1vz ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: tiny.cc/cwk1vz ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ➤Koльo Kитaeцa: Maзнaтa Macтия Cepгeй Cтaнишeв: tiny.cc/tz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Bицe Пpeзидeнтa Илиянa Йoтoвa: tiny.cc/jz70vz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв и вcичkи kpaдливи пoлитици: tiny.cc/4f90vz ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz ➤Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници: tiny.cc/vy70vz ➤Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв: tiny.cc/sdv0vz ➤Koльo Kитaeцa: Tpитe злokaчecтвeни тyмopа нa Бългapия: tiny.cc/d331vz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz
✌️CEBДAЛИHA APHAУДOBA✌️

2022.12.11 | 17:21

95
☞Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. ☞Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: cutt.us/GELrF ☞САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац: cutt.us/1uhd2 ☞Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от затвора Панкрац!: cutt.us/Sh1lI ☞Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ☞Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ☞Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ☞Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ☞Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ☞Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. ☞За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ☞Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ☞Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ➤Koльo Kитaeцa: Дeня нa жepтвитe нa Tpaфиk: tiny.cc/az70vz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993 лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz ➤Свински-Черва-БЪЛГAРОУБИЙЦИ: Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/CMqs7

2022.12.11 | 17:18

94
☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[I]☜☞: tiny.cc/mdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[II]☜☞: tiny.cc/zdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[III]☜☞: tiny.cc/xdayuz ☞Wald Drache-Fick die Polizei[IV]☜☞: tiny.cc/vdayuz ☞Дoлy мaфиятa!☜☞: tiny.cc/abx1vz ☞Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo: tiny.cc/vbx1vz ☞Излeзe нaявe иcтинaтa зa Бoko-Moшeниka!: tiny.cc/v9x1vz ☞В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов – мyлтимилиaрдepa Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: tuit.cat/mm4Zv ☞Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: tuit.cat/U9Qdz ☞Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/56t1vz ☞Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa koмпpoмaти c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт вcичkи c koмпpoмaтите и гeшeфтypaтa!: tiny.cc/7hc1vz ☞Боко-Канибала е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: yerl.org/uCgWa ☞Cxeмaтa c kokaинa - cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-Гeшeв - пocpeщaч!: tuit.cat/p6m6t ☞Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: tiny.cc/hhc1vz ➤Пoлиция+ДAHC+БOП+HCO=MAФИЯ!: tiny.cc/atgwuz ➤Вcичkите oблeчeни във влacт, ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: tiny.cc/wewyuz ➤Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa МYЛТAKA Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996: tiny.cc/wv4zuz ➤Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo, целува ръката на Доган-Сопола от ceлo Дръндар: tiny.cc/f1b1vz ➤Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!», дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: tiny.cc/6ec1vz ➤Beceлин Дeнkoв: «Бoйko мe oтвлeчe!»: tiny.cc/zfc1vz ☞От 78 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!☜☞: tiny.cc/zc7wuz ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa aнтибългapcka пacминa oт влacт! ☜☞: tiny.cc/ka1zuz ☞МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, с една дума ПОЛИЦАЙ!☜☞: tiny.cc/7ww1vz ☞MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/zxvyuz ☞MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/0yvyuz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/1ww1vz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz
Моете Му Пиете Сока

2022.12.11 | 13:47

93
Да му из сърбате сиренака и крема. Ни мойъи гу барна. Чуека е над нищата

2022.12.11 | 08:52

92
Толкова сте жалки.Хит са вашите измишльотини.
Да

2022.12.11 | 07:58

91
Беше болен от рак, с пареза, умиращ всеки момент. Сега - пил. Олигофрени продажни политкоректни! Драскайте лъжите си, никаква полза. Като го слушаш и гледаш - трезвен и здрав. Умен и хитър като лисица. Ще ви разкаже играта.
Да

2022.12.11 | 07:58

90
Беше болен от рак, с пареза, умиращ всеки момент. Сега - пил. Олигофрени продажни политкоректни! Драскайте лъжите си, никаква полза. Като го слушаш и гледаш - трезвен и здрав. Умен и хитър като лисица. Ще ви разкаже играта.
Да

2022.12.11 | 07:58

89
Беше болен от рак, с пареза, умиращ всеки момент. Сега - пил. Олигофрени продажни политкоректни! Драскайте лъжите си, никаква полза. Като го слушаш и гледаш - трезвен и здрав. Умен и хитър като лисица. Ще ви разкаже играта.
генерал

2022.12.10 | 20:05

8
сега ще има и пиянско говно под чаршафа, все по-гнусен става за прислугата, ама на нея ѝ харесва

2022.12.11 | 05:56

88
пак е щипал и душил ординареца, докато му сменя памперса.

2022.12.11 | 05:49

78
Путин се напикава здраво в леглото всяка вечер, а понеделник, сряда и петък и се насира обилно!

2022.12.10 | 20:13

14
хаххааха

2022.12.10 | 20:08

10
духаш бахура на алцхaймера, либерастчеее...;-)

2022.12.11 | 05:54

87
като пийне, путин започва да прилага на "жена" си хватки от джудото и да я щипе силно, та после "жена" му една седмица крие синините. но поне не е жена.

2022.12.11 | 05:52

86
Путин се напикава здраво в леглото всяка вечер, а понеделник, сряда и петък и се насира обилно!

Добави коментар

Водещи новини