Путин поздрави световни лидери за Коледа и Нова година

Равноправието и взаимното уважение трябва да бъдат основа за развитие на отношенията между Русия и САЩ. Това заявява руският държавен глава Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През в поздравително послание по случай Коледа и Нова година до президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, съобщи ТАСС.

"Това би позволило да напреднем в изграждането на прагматично сътрудничество, насочено към дългосрочна перспектива", се казва в посланието на руския лидер, цитирано от пресслужбата на Кремъл.

В поздравления към германския президент Франк-Валтер Щайнмайер и канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се Путин изразява надежда, че през 2018 г. Русия и Германия ще постигнат напредък в решаването на актуални международни проблеми, което ще съдейства за укрепване на сигурността и стабилността в света.

Президентът на Русия поздрави по случай празниците кралица Елизабет Втора и премиера на Обединеното кралство Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, като прикани за развитие на руско-британското сътрудничество в името на изконните интереси на двата народа и на цяла Европа, посочва ТАСС.

В послание до френския президент Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на Путин заявява: "Разчитам да продължим конструктивния диалог с теб и съвместната дейност за укрепване на руско-френските връзки. Очаквам твоето посещение в Русия".

Успехите в развитието на руско-китайските отношения, постигнати през отминаващата година в сфери като външнополитическото взаимодействие, науката, техниката, културата и хуманитарната дейност са сред основните акценти в поздравително послание на руския лидер до президента на Китай Си Цзинпин по случай Новата година и наближаващия Празник на пролетта, смятан за най-важния традиционен празник в Китай.

Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През потвърждава готовността за по-нататъшна обща работа с цел засилване на всеобхватното доверително партньорство и стратегическото взаимодействие между Русия и Китай, пише БТА.

Коментари

 1. 2018.01.12 | 15:31
  НЯМА ЛИ НИЩО СВЯТО ЗА ВАС ИЗРОДИ.
 2. 2018.01.12 | 15:31
  Цървули!!!Плешивият Кремълски Гном,хленчи да го приемат насериозно!!!САЩ и Рускенефа не са равнопоставени!!!САЩ са Световен Икономически,Финансов,Технологичен и Военен Лидер!!!Руслямистан е Бананова република без банани!!!Горна Волта с ракети!!!Ура и Слава,лумпени русофилски
  1. 2018.01.12 | 15:31
   Няма да си жив да видиш,мършо русофилска!!!
  2. 2018.01.12 | 15:31
   пукни бе, урод
 3. 2018.01.12 | 15:30
  А любимите си лидери -резаци поздрави ли ги с Коледа , или може би с Ханука ?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет