Владимир Путин: Не натискам жените (обновена)

  • 12 декември 2012 10:08

  • 4048
  • 6
Владимир Путин: Не натискам жените (обновена)
©

Не натискам жените да раждат второ дете, каза руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 при обръщението си пред депутатите от двете камари на парламента.

Жените по-добре знаят кога трябва да раждат. По този начин държавният глава коментира програмата за насърчаване на увеличаване на броя на населението. Основата на нашата страна трябва да стане е семейство с три деца. Жените не трябва да двоумят между семейството и кариерата си, допълни той. Трябва да се увеличат детските заведения, за да могат родителите да записват децата си без опашки и излишни нерви, обясни Путин като посочи, че е дал поръчение на правителството на Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега да разработи програма.

Има война за хората, обясни също президентът. Става дума не само за природни богатства, но и за интелектуалните способности на хората, посочи още той. Пред депутатите от двете камари държавният глава посочи приоритетите и даде отчет. Сега трябва да направим богата и силна Русия,трябва да се развиване и да запазим своята идентичност. Патриотизмът ще ни обедини.

Русия не само трябва да увеличи военния си потенциал, но това трябва да бъде поискано и от нашите партньори и съседи, допълни той. Путин посочи, че демографската криза подкопава страната. Ако не сме повече и по-добри, няма да има външен враг, който да ни разбива. населението започна да се увеличава по естествен начин. Въпреки това нивото на смъртност е високо. Трябва да започнем програма, само пушенето, алкохолизма и наркоманията ни лишават от стотици хиляди руснаци. Заради това трябва да популяризираме спорта сред хората и най-вече за най-малките.

Обществото ни изпитва дефицит от състрадание. Трябва да поддържаме институциите, които запазиха нашия морал. Нравствеността може да се пази от закона, но не може да се налага със закон. Заради това ни трябва да се насочим към училището, което остана някак си на второ място след интернет и медиите. Трябва да се концентрираме върху образованието на младите. Трябва ни силни и талантливи учители, които не трябва да образоват, но и да възпитават. Трябва да се наблегне и върху достъпността до образователната система. 

Препоръчвам на правителството да разработи проект за привличане на всички руснаци, които живеят извън страната, като в същото време новодошлите трябва да се откажат от сегашното си гражданство, поясни Путин. Той подчерта, че чужденците не трябва да влизат с личните си карти в Русия. за да увеличим нашия

Русия няма друг път освен демокрация. Но руската демокрация е управлението на гражданите на страната, а не нещо, налагано отвън. Това е недопустимо, ето защо всеки който се опитва да се обяви за разпад на нашата държава, трябва да бъде изключен от политиката, заяви Путин.

Путин посочи, че трябва да се развиват високите технологии, да се разработят нови програми за усвояване на космоса и да се обърне гръб на зависимата от природните богатства икономика. Заради това има големи разлики между отделните региони, което трябва да се преодолее.  Пътят ни е на изток, това е регионът, който има най-голям потенциал, заради това трябва да удвоим строителството на пътища и пристанища и аерогари, очерта приоритетите на икономическото развитие той, като посочи, че русия трябва да стане независима от вноса на храни. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4048 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.12.15 | 17:25

6
Теб кога ли ша те хванат Руснаците за гушата, кога ли.

2012.12.15 | 17:25

5
KE YMREM ZA BALGARIA I RYSIA.

2012.12.15 | 17:25

4
Путин е истински президент.
сф

2012.12.15 | 17:25

3
Браво на Путин !
Mal4ik

2012.12.15 | 17:25

2
Putin,vsegda byl i budet No:1.

2012.12.14 | 14:44

1
ако има само 1 дете на семейство за 50 години ще има 2 пъти по малко хора от народа след още 30-40 около 4 пъти по малко , пример: България

Добави коментар

Водещи новини