Дмитрий Медведев пада до месеци?

  • 07 декември 2012 13:09

  • 1215
  • 0
Дмитрий Медведев пада до месеци?
©

Руският премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега ще подаде оставка през 2013 г., пише московският в. Известия.

Изданието се позовава на двама специалисти от московски институт, които твърдят, че на сегашното правителство му остават броени месеци. В началото на следващата година в кабинета ще започне борба между различните кланове, която ще лиши министър-председателя от сила да се бори. Още един фактор за падането от власт на Медведев е скандалът с бившия министър на земеделието Елена Скриник. Една от най-приближените на третия президент на Русия трябваше да се оттегли от поста заради афера с имоти. Според изследването най-вероятно Медведев ще бъде сменен от сегашния си заместник Дмитрий Рогозин, който бе представител на Русия в НАТО, твърди изданието, публикувало материала часове преди разговора на премиер излъчван на живо.

Все още обаче не е известно, какво ще получи премиерът от президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, завършва документът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1215 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини