Мощно земетресение между островните държави Фиджи и Вануато

  • 02 октомври 2021 14:50

  • 842
  • 2
Мощно земетресение между островните държави Фиджи и Вануато
© Pixabay

Земетресение с магнитуд 7,3 беше регистрирано на дълбочина 536 километра в Тихия океан, между островните държави Фиджи и Вануато; съобщи Американският геофизичен институт, цитиран от ДПА.

Според института най-близкият град е на 453 км от мястото на труса - на главния остров от архипелага Фиджи - Вити Леву, предава БТА.

Засега няма данни за жертви или за щети.

Около 15 минути след това земетресение е имало трус с магнитуд 4,7 в южната част на Тихия океан, източно от Австралия.

Фиджи и Вануату се намират в района на т.нар. Тихоокеански огнен кръг, смятан за зоната с най-силна геоложка активност на Земята.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
вярващ

2021.10.02 | 17:27

2
Ето, започва - Б0Г ще замеря с горящи камъни тая земята заради греховете ѝ. И още метеорити ще падат и земетресенията ще стават все по-чести и все по-силни и вулканите ще изригват във верина реакция. Това е от пророчество. За повече информация посетете amightywind точка com
ХХХ

2021.10.02 | 15:55

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

Добави коментар

Водещи новини