Откриха труп на 2-годишна в куфар

  • 23 октомври 2015 11:37

  • 4250
  • 0
Откриха труп на 2-годишна в куфар
©

Разложен труп на 2-годишно момиче в куфар изправи косите на ченгетата в Австралия. Свикналите с всякакви гадости полицаи онемяват при вида на останките на малката Кандалис Пиърс. От детето е останал само скелет и череп, облечен в черна рокличка и розови обувки, пише в. "България днес".

Тя е намерена през юли на междущатска магистрала от случаен шофьор, който вижда покрай пътя изоставен куфар. В него освен кръв, кости и коса липсват всякакви улики, които да разкрият самоличността на мъничката жертва.

В хода на разследването органите на реда получават сигнал на горещия телефон да сравнят ДНК проба от детето с тази на 20-годишната Карли Пиърс. Трупът на младата дама е открит преди 5 г. в гора в щата Нов Южен Уелс, което е на 1100 км разстояние от мистериозния куфар с Кендалис. Информацията се оказва вярна - момичето е дъщеря на Карли. Майката и детето изчезват мистериозно в Южна Австралия през ноември 2008 г., докато пътуват за семейна ваканция.

"Това е едно от най-шокиращите убийства в историята на щата, което още повече съкруши и почерни семейството на жертвите", коментира разследващият случай детектив Дес Брей. "Отговорният за това престъпление е олицетворение на злото и трябва час по-скоро да бъде пипнат и задържан с белезници", допълва представител на реда.

Последвайте канала на

Novini.bg
4250 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини