Осъдиха българин, изнасилил момиче в храстите във Великобритания

  • 22 април 2024 10:46

  • 4895
  • 5
Осъдиха българин, изнасилил момиче в храстите във Великобритания
© gettyimages

Българин е осъден на 7 години затвор за изнасилване и доживотно вписване в регистъра на сексуалните престъпници на Великобритания. Той причакал 19-годишна барманка и я завлякъл в храстите, където завързал устата й с тениската си и извършил престъплението.

Това се случва в Лестър, а деянието е било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение. 25-годишният Емил Емилов е арестуван още на летището на влизане във Великобритания за изнасилване, което извършил през май миналата година.

Жертвата е 19-годишно момиче.

Според разследващите, преди да извърши престъплението, той посетил бар. Опитал да влезе в контакт с момичета, които са се намирали в заведението. Никое от тях не пожелало да си тръгне с него. Когато напуска заведението, мъжът причаква 19-годишно момиче, което работело като барманка. Първоначално жертвата помислила, че Емилов иска да я ограби и му предложила да вземе всичко, което има. Той обаче я ударил по главата, тя паднала на асфалта и мъжът я завлякъл в храстите. Прокуратурата определя Емилов като сексуален хищник и твърди, че той предварително се е подготвил за престъплението. Съблякъл тениската си, с която завързал устата на жертвата. След извършване на деянието българинът избягал от местопрестъплението, а въпросната тениска изхвърлил в кош за боклук. Маршрутът му бил проследен от полицията, благодарение на доброто видеонаблюдение. Още на следващия ден Емилов си купува билет и се връща в България. След като шест месеца не се случва нищо, той решава да влезе отново във Великобритания.

Българин в Москва: Никой не е очаквал

В момента, в който каца на летище "Лутън", българинът е задържан. Направен му е ДНК анализ, който доказва вината му, съобщава NOVA. Сексуалният регистър, в който името на Емилов вече е вписано, е създаден от властите във Великобритания заради бум на сексуалните нападения.

Официалната статистика сочи, че годишно се извършват около 68 000 такива посегателства.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4895 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 11:07

5
❤️ Г­­о­р­­­е­щ­и­­­ ­м­­о­м­­­и­­ч­­е­т­­­а­­ ­­в­­­и­­ ­­о­ч­­­а­к­в­­а­­­т ­-­ X­1­­8­.­F­­­U­­N
РОСТИСЛАВ

2024.05.10 | 17:14

4
ТОЯ.СЪС.СИГУРНОСТ.Е.ИРЪП ШЪН

2024.04.22 | 12:37

3
ha da utocnim balgarin li ili ciganin tce mai vsicki cigani stanaha balgari vav evropa
Sarbeca

2024.04.22 | 12:27

2
Дайте да го видим бе да ви е.ба майката мръсна журналистически сополи евроатлантически
на сапун

2024.04.22 | 12:10

1
Мангуста мръсна.

Добави коментар

Водещи новини