Стана ясно защо Хари е „резервният“

  • 11 април 2024 13:57

  • 26300
  • 1
Стана ясно защо Хари е „резервният“
© Getty images

Британският Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), разкри кой го е определил за резервен, от което произлезе и името на мемоарите му “Spare”.

В наскоро възстановен откъс от книгата, издадена през януари миналата година, той разкри как е станал известен с този доста груб псевдоним. Това е не кой да е, а собствения му баща крал Чарлз, съобщава The Mirror.

Това се случило, когато принцеса Даяна родила херцога на Съсекс, след което Чарлз възкликнал: „Прекрасно! Сега имам наследник и резервен вариант – работата ми е свършена”.

Принц Хари бе замесен в секс скандал

Междувременно стана ясно, че Хари е на мисия да поправи отношенията със семейството си, докато е в Обединеното кралство. Източник, близък до монархията, съобщи пред Mirror: „Първият приоритет на Хари, когато идва в Англия, е да види болния си баща”.

„Хари знае, че ще бъде неудобно, но е време да остави гордостта и различията настрана. Той идва за благотворителната си дейност, която е толкова важна за него, така че ще съгласува графика си по съответния начин, но да види баща си е приоритет", добавя източникът.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
26300 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:43

1
❤️ Г­о­­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­м­о­­­м­­­и­ч­­­е­т­а­­­ ­­­в­­­и­ ­о­­ч­­­а­­­к­­в­а­­т ­­-­­ X­1­­8­­­.­­­F­­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини