Намушкаха смъртоносно тийнейджър във Франция

  • 10 април 2024 17:34

  • 762
  • 2
Намушкаха смъртоносно тийнейджър във Франция
© Getty Images

Младеж на 15-годишна възраст е бил смъртоносно намушкан в южния френски град Роман сюр Изер, съобщи днес местната полиция, цитирана от ДПА.

Парамедиците не са успели да спасят момчето, което е починало в болницата малко след нападението снощи. Според свидетели предишния ден е имало спор между извършителя и жертвата.

Инцидентът се случва на фона на засилващите се притеснения във Франция около броя на свързаните с насилие престъпления с участието на младежи.

Миналият ноември Роман сюр Изер стана известен в страната, след като голяма група местни младежи нападна гости на празненство в съседния град Крепол, намушка 16-годишен смъртоносно и рани още няколко души. В момента се разследват 20 младежи, свързани със случая.

Франция отчита рекордно ниво на пренаселеност на затворите в страната

Миналата година 15-годишен ученик беше пребит до смърт от четирима млади мъже на между 17 и 20 години в предградие на Париж. Те са арестувани. Смята се, че са пребили момчето на връщане от училище, оставяйки го в безсъзнание. То е починало в болница в Париж.

Сегашното фатално нападение предизвика възмущението на френските политици. Няколко дни по-рано в южния френски град Монпелие 13-годишно момиче беше пребито почти до смърт от трима младежи край училището ѝ. Две момчета (на 14 и 15 г.) и момиче (на 14 г.) бяха задържани в полицията, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
762 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:45

2
❤️ Г­­­о­р­­е­щ­и­­­ ­м­­о­м­­­и­­­ч­­­е­­­т­а­ ­­в­­­и­­ ­о­­ч­­­а­к­­в­­а­­т ­­-­ X­­1­­­8­.­­­F­­U­­­N

2024.04.10 | 20:13

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини