Крал Чарлз III се разстроил от мемоарите на принц Хари, описващи Камила като злодей

  • 24 януари 2023 17:01

  • 1875
  • 2
Крал Чарлз III се разстроил от мемоарите на принц Хари, описващи Камила като злодей
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Крал Чарлз III Чарлз III Чарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен е възмутен от малкия си син - Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),. А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.

Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.

"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът.

Три почивни дни във Великобритания за коронацията на Чарлз III

Припомняме, че Хари описа Камила като "опасна" и "злодей".

Той твърди, че тя давала много информация на медиите за кралското семейство, за да спаси имиджа си.

"Тя имаше репутация или имидж за подобряване, така че каквито и разговори, каквито и сделки или размени да са правени в началото, тя е вярвала, че това е най-доброто, което може да направи... Тя е моя доведена майка. Не я виждал като злата доведена майка... Виждам я като някой, който е женен в тази институция (кралското семейство) и е направил всичко, което може, за да подобри собствената си репутация и собствения си имидж", коментира принцът пред "GMA".

Novini.bg
1875 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ма безобразно ги е

2023.01.24 | 17:21

1
разглезила кралицата майка
чупката

2023.01.24 | 17:40

2
Третополов педал.

Добави коментар

Водещи новини